Vriendinnen

Dit gedicht kreeg ik van een goede vriendin. Ik plaats het hier graag.

                                          
Namaste

Voor vriendinnen heb ik veel over.
Ze zijn een stukje van mijn leven,het is een beetje houden van.Houden van vriendinnen, dat doe je elke dag.Een groet, een woord, een lachhet geeft je vreugde.

~~

Een sms, een kaart, een mail en zo wat meer.Het verwarmt het hart, je straalt helemaal.Voor vriendinnen heb ik veel over. Het is zoals bij liefde.omdat zij ook dat hebben…in hun hart…dat speciale plaatsje… heel bijzonder…heel apart.

~~

Ik baal er van dat ik sommige vriendschappen niet onderhouden kan zo als ik dat zou willensneller de telefoon pakken, sneller op visite.Maar er komt zoveel tussen,mijn gezin en mijn ziekte,Het neemt zoveel van mijn tijd in beslag zoveel….en…

~~

Soms is het leven zwaar.lopen we allemaal met ons rugzakje rondZoeken dan iemand om hem bij neer te kunnen leggen.want anders liggen we straks uitgeteld op de grond.

~~

Omdat je die berg niet alleen omhoog kunt lopen,dat zou te zwaar zijn…. helemaal alleen.Daarom leer je mensen op je pad kennen,en die slepen je er door heen.Het leven is soms erg zwaarmaar iedereen zal er wel  komen.aan het eind van het gevecht…zal iedereen weer kunnen dromen.

~~

Namaste_1
Namaste van Simone B

http://publik.fotki.com.Simoneb/

http://welkomhier.punt.nl/ 

 

2 reacties

  1. Wat een mooi gedicht. Dat kun je alleen maar zo schrijven als het zo geleefd en beleefd hebt. Alle bewondering voor de schrijfster.

  2. Hee Ikan, op mijn weblog staat een nieuwe Write on Wednesday. Onderwerp is: GLAS. Je hebt er nog ongeveer 12 dagen de tijd voor. Moet lukken toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s