Taxi te laat

                                                            Te laat

Het is wel erg en het lijkt wel steeds erger te worden met de Taxi van het WVG vervoer .We durven er nog steeds geen gebruik van te maken .Het lijkt wel of de krant er bol van staat .

Eigenlijk wilde ik er wat over schrijven maar de woorden schieten me te kort van daar dat ik maar twee stukjes uit de krant hier plaats

En hoop dat er meer mensen reageren op dit onderwerp ..Zo dat er snel wat gaat veranderen aan het vervoer voor onze medemens met beperking .

W_v_g_vervoer_3 zo dat Conexxion niet alleen de subsiedies op strijkt maar ook eens goed werk gaat af leveren voor de mensen uit Zaanstreek-Waterland Conexxion_small .Er zijn wel mooie folders gemaakt .

Over het vervoer maar de uit voering van het werk klopt nog niet

2 reacties

  1. Wat vreselijk dat deze dingen gebeuren, dat wist ik niet. Je zou toch verwachten dat dat soort zaken gewoon goed voor elkaar zouden zijn?? Het eerste krantenknipsel heb ik gelezen, voor het tweede zijn mijn ogen te slecht. Ik dacht dat de tijden dat iemand op huidskleur beoordeeld wordt voorbij waren (tegenwoordig is het meer een geloofsoorlog geworden dacht ik). Een schande dat dit soort dingen bij zulke instellingen gebeuren en een schande dat het vervoer niet goed geregeld is. En hoe durft hij iemand met een verstandelijke beperking in het donker uit de taxi te zetten, hij zou zijn ogen uit zijn hoofd moeten schamen. Hij zou zo’n baan eigenlijk helemaal niet mogen hebben.

  2. Het is schandalig, inderdaad. Maar ik heb ook gelezen dat Conexxion stopt met WVG vervoer. Stond in de krant afgelopen week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s