Huwelijk

                                                         Minnares of Minnaar

Vandaag trof het me weer de Libelle  nr 26 van 22t/m26 juni 2007viel op de deurmat en er stond een stuk in waar over je kan mee praten via het Forum Overspel? kijk op http://libelle.nl

Al verschillende mallen is dit is onderwerp in mijn leven voor gekomen niet bij ons gezin maar in mijn vriendinnen kring en wat een verschil aan reacties heb je dan in zo"n klein groepje .

We haden een fijn groepje vrienden en vriendinnen samen de kinderen naar de chreche brengen en de kleuterschool later naar de lageren school .tot op eens An en John gingen scheiden

Dat was wat in de jaren 70 Vrezelijk An werd laten vallen door een aantal mensen zij was een gevallen vrouw  zij hoorde er niet meer bij ,loyaal aan John

Ik kon het niet ik had zo iets van je weet niet het fijne dus oordeel niet wij bleven vriendinnen net als ik het bleef met mijn anderen vriendinnen

Toen Chris , zij had heimwee en wilde graag nog een kindje ze kreeg een verhouding met haar zwager en wilde terug naar Engeland op de boot werd zij gesnapt ze wilden met de kleine weg.gelukig is dat later goed gekomen en kregen ze nog twee kindjes er bij .

Maar wat makelijk is het te oordelen ze pleegd overspel ze heeft een minnaar de woonwijk wist het wel te vertellen .

Op de V O S haden we een cursiste die tijdens het onderwerp Sexualiteit op eens spontaan vertelde dat zij en minaar had met mede weten van haar echtgenoot .haar man was gehandicapt .

Blijkbaar kon dat ook al in die jaren wat wel een openbaring was voor ons als groep vrouwen later kreeg ik en vriendin die verliefd was op haar huisarts ook dat had wat denk ik ?

En dan even terug naar mijn Libelle waar het weer mee begon ."Ik weet niks van hem.niet waar hij woont,niets van zijn kinderen,niets van zijn vrouw".

Hij is de man van je dromen maar :al bezet.toch komt het tot een afspraak en opeens ben je zijn minnares`

Hoe is het om altijd tweede keus te zijn,om altijd alles stiekum te moeten doen en om altijd alleen te blijven?

Josephine(53) heeft al twintig jaar een verhouding met Diederik ,die getrouwd is .

En dan dit nog oude liefde roest niet Na dertig jaar sloeg de bliksem weer in  11 en 12 waren ze toen ze verkering kregen na de lagerenschool verloren ze elkaar uit het oog .tot ze elkaar via http://schoolbank.nl weer terug vonden

6 reacties

 1. Wat vreselijk dat deze dingen gebeuren, dat wist ik niet. Je zou toch verwachten dat dat soort zaken gewoon goed voor elkaar zouden zijn?? Het eerste krantenknipsel heb ik gelezen, voor het tweede zijn mijn ogen te slecht. Ik dacht dat de tijden dat iemand op huidskleur beoordeeld wordt voorbij waren (tegenwoordig is het meer een geloofsoorlog geworden dacht ik). Een schande dat dit soort dingen bij zulke instellingen gebeuren en een schande dat het vervoer niet goed geregeld is. En hoe durft hij iemand met een verstandelijke beperking in het donker uit de taxi te zetten, hij zou zijn ogen uit zijn hoofd moeten schamen. Hij zou zo’n baan eigenlijk helemaal niet mogen hebben.

 2. Het is schandalig, inderdaad. Maar ik heb ook gelezen dat Conexxion stopt met WVG vervoer. Stond in de krant afgelopen week.

 3. Ooit heb ik iets met een getrouwde man gehad, eens maar nooit meer. Het overkomt je, je doet het niet expres, maar ohoh, wat een verdriet voor alle partijen. Ik raad het iedereen af.

 4. ikan-mas

  kan me er iets bij voorstellen ,zolang verliefdheid maar geen houden van word .wand dan word los laten pas heel moeilijk .

 5. Plato

  Als je echt verliefd bent op je partner, is er m.i. geen ruimte voor een ander. Gebeurt het toch….dan is er volgens mij altijd wel iets aan de hand. Maar het is niet aan mij om daar over te oordelen.

  Het lijkt me heel vermoeiend om er nog een extra partner op na te houden.

  Het lijkt me heerlijk om het gewoon bij Platientje te houden en ik hoop dat zij heet ook gewoon bij mij wil houden.

 6. ikan-mas

  Ik ben blij je dat te horen zeggen .Echt jullie passen heel goed bij elkaar, Een mooi en lief stel .Maar dat heb ik jaren geleden al eens gezegt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s