Jr en Do

     Cid_3e0a79b38b4649279ae9b505ed33101b                                            Er op uit Samen

Het gaat nu snel hoor de koffer is al gepakt en Allie heeft gebeld hoe laat komen jullie Dorien afhalen en waar bij W K W 4 of bij de bushalte van Conexxion .W_k_w_4 

We komen tussen 8 en 8.30 hangt er van af of de spoorlijn gesloten of open is en we staan bij de bus halte en Jr komt Door ophalen Dorien_op_gehaald

Als we geen File hebben naar de Coentunnel en geen file naar Ikea in Haarlem dan zijn we mooi op tijd bij de opstap plaats van Tracks Travel.

we zijn best benieuwd voor het eerst met zn twee-tjes en toch met een groep op vakantie samen naar Orvelte voor een week .

We zijn op tijd in Koog aan de Zaan bij W K W 4 Jr gaat Dorien halen met 2 zwaren reis koffers komt ze met een begelijdster er aan .we stappen in en gaan zwaaien en weg zijn we .

De drukte valt mee op de weg alleen moeten even om rijden stukje verder afslag waarderpolder en zo naar N S station Spaarnewoude Tracks_opstap_plaats_haarlem

We zijn op tijd en rijden nog een extra rondje om zeker te zijn dat we op de goede plek staan er staan nog meer mensen te wachten dus zijn we op de goede plek .

Als de bus komt geven ze allen de papieren en zakgeld aan de bus chaffeur en de Instappen aanwezigen stappen in de begeleiders vertrekken .

En wij wachten nog even op dat alles in de bus is als de koffers rollators en rolstoel en weg zijn wij en de bus .

Vertrek is om 9.30 de honden kunnen niet mee uitzwaaien die passen op het huis en daarna gaan we lekker thuis koppie doen en de  boodschappen .zal niet veel zijn voor met zn tweetjes .Banjer_en_menno_kijk_ons_nu

Daar gaan ze ik heb buikpijn en toch ben ik ook blij ,ik zeg niks ik ben ongerust zoals altijd maar het is niet nodig ,de weg naar Orvelte is druk er is TT  Assen het Motoren feest ook in Drenthe In_de_bus

6 reacties

 1. Dat noemen ze snurk-yoga Yvonne….de deelnemers worden meteen naar de specialist gestuurd om van dat snurken af te komen.

  Kun je eens wat oefeningen voordoen….op het grasveld bij het water heb je de ruimte. Wel eerst even de hondendrollen wegvegen.

 2. ikan-mas

  hahaha plato
  zie je ons al zitten op het bankje samenaan het water .zie de buurt al kijken/denken wat doen die twee daar met 3 honden . drollen ruimen en/of Yoga en Han met haar twee honden er bij word een honden feest

 3. Even over die veiligheidscodes…..

  Op mijn weblog heb ik de brief aan de helpdesk van weblog gezet. Misschien dat dit navolging krijgt, want alleen met zijn allen kunnen we iets in beweging krijgen.

 4. Nou Plato, dat yoga schijnt hardstikke zwaar te zijn hoor, ik vind het klasse dat je er aan mee doet Yvonne!

 5. Dankje wel Jaenine
  Dan zit ik heerlijk tussen de bejaarden op mijn gemak ,En als ik dan zie dat zij somige bewegingen nog zo mooi maken .dan voel ik me wel eens een Hark . maar door diversen ongemaken van me zelf is het toch gaaf om mee te mogen en kunnen doen .

 6. Plato

  Hoera, je kunt weer loggen.

  Spannend he, zoon een week op vakantie. Hoop dat hij het erg leuk heeft. En dat moeder zich een beetje kalm kan houden :-).

  Komt allemaal goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s