Loper

                                                 Invaller voor de Vakantie

De kinderen gaan met vakantie en de kleinkinderen ook ,ik heb geen invaller willen jullie het doen en Sam haar wijkje .op woensdag midag  zeehelden en bloemen buurt die kan je wel .

Oke Maar ik wil het niet op mijn naam het is een leuk zak centje voor onze kleindochter+/_3,50 per week 2x is toch bijna 15 euro per week voor 400 weekblaadjes en soms wat reclame .

Zaterdag was de eerste dag 8 pagina s fax met nabezorg klachten van west knollendam  komt Jochem hoeft niet nabezorgd is al klaar de wijk was afgehouden tot 11 uur .29121991_zeg_het_nou_zelf_de_zaanlander

Ja als je gewend bent om tusen 6+7 uur je krant op de mat te vinden en hij is er pas rond 11uur dan bel je wel .

Vakantie is een moeilijke tijd voor de vaste mensen ze moeten allemaal invaller zoeken om de krant te bezorgen.dat zijn dan mensen die voor korte tijd in dienst zijn .

De kranten later worden afgezet op het depo van DistriQ en Bezorgers (sters ) die met loop lijsten door het dorp gaan om de huizen te zoeken en de nr

en dan ik met die twee wijken van de woensdag krant een midag blad  .

Hier een Nee-Nee en daar een Nee-Ja sticker ze willen allemaal wat anders ook de Nee-Nee huis aan huis het krantje bezorgen.

Eerst de flats op de Noorder straat en dan de Zeehelden buurt en via het brugje terug naar de Bomen buurt

Hoi loop je weer kranten  nee mn kleindochter is op vakantie ik val in , leuk dat je dat doet voor haar .de brieven bussen zijn beneden het loopt dus snel en de huizen met tuin gaan wat langzamer .

Tot de Hout man straat op letten hier is een bus met nee -nee ze wil geen krant gooit hem meteen in de kliko .Niet_in_mijn_deur_1

de Mevr gaat net weg ,nee ze moet wel een krantje in de brievenbus bij het hek niet in de deur voor de hond ,ze was niet echt aardig tegen mijn kleindochter geweest met de bezorging .

Valt ze uit dat ik geen krantje ingooi er hang een grote brief op haar deur geen post en reclame in de deur maar in de brieven bus

.Ik vind als je hem toch weg gooit waarom vrag je hem fan .

Ik was gebroken mijn benen wilde niet meer en dat voor iemand met jaren lange ervaring in de ochtend en midag ik was op .oke nog 2x keer nu en dan zijn ze weer terug uit Maroko oma Henna en Opa Sidi willen hun kleinkinderen ook graag zien .

16 reacties

 1. ach ik denk dat een moederhart verstandig genoeg is om bepaalde beslissingen te nemen, ook wanneer er door haar gevoel al een soort beslissing genomen is en ze eigenlijk geen keus meer heeft, dan nog zal haar moederhart een verstandige oplossing vinden. Een kind is een kind, met of zonder handicap, en je houdt er onvoorwaardelijk van als ouder zijnde.

 2. ikan-mas

  elk kind hou je van geen een uit gezonderd .kan ook niet anders .maar juist dat ene kind wat zoveel extra verzorging nodig heeft raakt je hart nog meer .en dat is voor de buitenwereld vaak on begrijpbaar

 3. Ach weet je, de buitenwereld oordeelt snel en onnadenkend, dat is pas onverstandig! Ik vind dat je het mooi verteld hebt Ikan. Ik vind het vaak mooi om te zien hoe veel er gehouden wordt van kinderen met een handicap of beperking, het lijkt altijd of die kinderen bij de goede ouders terecht zijn gekomen, alsof ze ze uitgekozen hebben!

 4. Hoi,

  Wij hebben ook een gehandicapt kind, hij is autistisch. Het is onze derde en daar ben ik wel blij om.
  Ik had daardoor al wat meer ervaring met het hebben van kinderen en schoot niet zo snel in de stress.

  Ik denk wel dat we niet zo gauw aan nog een kind waren begonnen als hij de eerste was geweest.

  We zijn overigens wel heel blij met hem. Hij verschaft ons een bijzondere kijk op de wereld en hij bracht me geduld.

  Als je iets over hem wilt lezen kan dat o.a. hier
  http://miekjesmijmeringen.punt.nl/?gr=777129#297887

  Groet van Annemiek

 5. Het krijgen van kinderen heeft niets met verstand te maken maar vooral met gevoel.mooi stukje Ikan

 6. Die laatste vraag… Ik kan me niet voorstellen hoe dom sommige mensen kunnen zijn als ze zo’n vraag stellen. En een verstandige beslissing is lang niet altijd de beste!!
  Dank je voor je WoW!!

 7. buitenstaanders menen altijd een mening te moeten hebben, laat ze maar lekker gaar koken in hun eigen sores. Ieder heeft recht op zijn eigen beslissingen, dan spreek je van verstand. je hebt een mooi moederhart geschilderd!

 8. ikan-mas

  Dank voor de lieve woorden .Wat ben je dan alleen in je lifde .oke je hebt Man en kinderen. maar begrip voor houden van. Hadden ze volgens mij nooit van gehoord
  of een kinder wens vol liefde

 9. Nadeel van de moderne tijd en de hedendaagse medische wetenschap: de mogelijkehden om van de natuur af te wijken hebben ook de mogelijkheden tot het stellen van die vraag geschapen. Ik vind het niet verstandig van mensen om van die mogelijkheid gebruik te maken, je kunt niet in een anders hoofd en hart kijken en daar ligt de kinderwens én de liefde voor je kind, hoe gehandicapt het ook mag wezen. Daar hoor je als biuitenstaander geen vraagtekens bij te plaatsen.

 10. ikan-mas

  hoi Frans
  een waar woord
  houden van gaat niet af op uiterlijke zaken anders ben je al verloren in een vooroordeel ik werd verliefd op iemand met beperking .ik zie het niet maar weet het wel .hoe vaak ik daar niet op ben aan gesproken met (kon je niet beter krijgen )
  was het de kleur of was het de beperking .wie weet wat ik voor beperking heb ?daar word ik ook niet op aan gesproken om dat het onzichtbaar is
  .onwetendheid zal ik maar denken .

 11. Mooie WOW!Tja, domme mensen met domme opmerkingen zullen er altijd zijn en blijven!Al je eigen vlees en bloed is prachtig , met en zonder handicap!!!
  Groetjes!
  p.s Mijn WOW staat er ook; http://www.colibri.web-log.nl

 12. hoe kun je je verstand gebruiken bij iets wat je gewoon gebeurt. En toen het gewoon gebeurd was, gebruikten deze warme mensen hun verstand en namen het kind liefdevol op in hun eigen kring. Het daarmee beschermden ze het tegen buitenwereld zoals alleen een hecht gezin dat kan. ontroerend hoor.

 13. ikan-mas

  Dank u wel
  Mama muis
  het is een boek wat nooit sluit het raakt ook nooit uit gelezen .
  het is geluk en verdriet in een ,en de vraag wat als ik er niet meer zal. zijn wie beschermd mijn kind dan je draagt het altijd bij je die vraag ?

 14. Goed stuk hoor Ikan…..leuk zoveel reacties…..je bent een echte WoW er.

 15. Wat knap dat je dat doet zeg!!! Tsja, mensen kunnen nogal naar zijn soms….

 16. Plato

  Kind doe toch rustig aan. Je wordt een dagje ouder. Werp de kranten gewoon van afstand de tuin in. Doen ze in Amerika ook. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s