Fictie

                                                             Ja en Nee

Ben je er of ben je er niet zit je weer te dromen ,je bent er weer niet bij met je gedachten , hou je aandacht nu eens bij waar over wij praten.Cid_334f3db52a694ee9b4be3b0e7c2f625c

Heb je soms weer spoken gezien,ja,ja, ik weet het wel je bent niet geinterseerd in het gezin niet in mij .Jij hebt je aandacht voor anderen mensen die niets te maken hebben met je gezin.

Je bent gek hartstikke gek altijd maar bezig met anderen, Denk eens aan ons eigen je bent ziek ik ben ziek we hebben genoeg aan ons zelf.

Ja het is moeilijk als een mens zoveel anderen ook in zijn of haar hart sluit en niet alleen het gezin, maar ook de famillie ,vrienden,vriendinnen en of kennissen.Rechter

Als je niet verandert rot je maar op, daar is het gat van de deur. Daar ben je er in gekomen en daar kan je er ook weer uitgaan.

Ja een hart kan rare sprongen maken en de hersenen doen mee ,Je kan niet van de ene op de anderen dag mensen waar je om geeft verwijderen uit je hart.

Nee houden van is wat anders daar staan anderen op de eerste rij , Vader-Moeder ,Man -Vrouw, Kinderen en kleinkinderen.

Ook zijn er vrouwen die van meer dan een man houden en of mannen die van meer vrouwen houden dat is de Fictie in het hoofd van de ander.het zeker weten is er voor  die ene persoon zijn of haar waarheid .Claasje_en_yvonne_3

8 reacties

 1. Ja het kan soms vreemd lopen he? Ik heb ook boven verwachting nog een kind gekregen:) Wij gaan zondag naar mijn moeder, mijn zus en haar kinderen ook. Dus een hoop moeders bij elkaar. Maar eerst gaan we nog bloemen brengen op het crematorium, voor mijn schoonmoeder.

 2. ikan-mas

  De herinering leeft voort wij hebben onze Moeders veel te jong verloren
  Moeder van mijn man in 1971 en mijn Moeder en Vader in 1975 toen waren onze kinderen tussen de 6 en 1 jaar.Ook veel te jong zonder Opa”s en Oma “s veel

 3. Wat moet het fijn zijn nog een moeder te hebben. Kinderen beseffen dat niet altijd. Maar volwassenen die hun ouders al hebben verloren, weten het.

 4. ikan-mas

  Ja Plato
  Moeder zei altijd :later kind als je groot bent en zelf Moeder word dan zal je het begrijpen en dat is ok zo.En wat ik nu zelf zie dat ook dochters anders worden al zij groot zijn dan is is het weer net zo fijn als voor de pubertijd .

 5. Hoi Smijling, het woord van deze week was zorgen, maar ik vind dit ook prima hoor

 6. stom hoor ik dacht Fictie kan je zien, ik mis Plato. heb ik toch niet goed op gelet zit wel verschil in Zorgen of Fictie volgend keer bter lezen en opletten lieve groet ikan-mas

 7. Plato

  Ach, joh, maak je geen zorgen. Dit was ook een goed stuk. Alleen de aanleiding was natuurlijk wat wrang. Maar het is goed dat je wat dat betreft je hart volgt en ook anderen in je hart sluit. Iedereen die je kent weet: je man en je kinderen staan voor jou op de eerste plaats. En dat is goed zo. Daarnaast ben jij er ook nog…een vrouw, een individu dat zichzelf op een gezonde manier mag ontplooien. Dat kan niemand je afnemen.

 8. Ach, met anderen bezig zijn, die in je hart sluiten, is toch ook zorgen. Dus indirect zit het er toch wel in 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s