Pension of Asiel

                                                                Dierenpension

Ja daar gaat de telefoon mn Broer Horst gefelisiteerd met je verjaardag en hopelijk nog vele jaren in gezondheid maar we moeten nog snakken mit einander uber unser 25 jahre hochzeit oder 25 Ehejahre.

Ja und dacht ik, wir laden euch auch ein . ja en toen kwam het die hundie"s konden nicht mit Ehejahrekommen .er komen veel vrienden en nachbar"s unser famillie allen en dan noch zwei hunde das geht nicht .

Feieren Ja wat nu de honden moeten ge-ent  140 euro bij de Dierenarts ja ook voor kennel hoest via de neus en er moet een afspraak gemaakt voor de dagen dat we weg zijn .

Best eng al onze honden vanaf de eerste Trix ,Herta .Blacky, Beer en Couper .Matjan en Jack  -Banjer en Menno , ze zijn altijd mee geweest op vakantie ook de poesen Micky en Miesje .

Maar nu kan het niet we moeten naar Hamburg en niemand in de famielie daar heeft een hond of is er aan gewend dus gaan we kenis maken met het dieren pension

De honden mogen bij elkaar blijven hun bench mag mee en hun eigen eten ook ben benieuwd er zijn 3  speelweiden waar de honden met elkaar of apart kunnen spelen met hoge hekken van gaas er omheen .

Ze gaan van donderdag middag tot maandag ochtend heen of dinsdag ,pijn in onze buik dagen maar goed ze hebben ons tel nr en die van onze jongste dochter haar 06-.

We hebben ook Banjer zijn tanden laten schoon maken zat tandsteen op ook 140 euro het gaat goed zo.maar je we willen niet dat hij ziek word of zijn tandjes uit vallen hij heeft nu weer een mooi gebit .

Kunnen we ze maandag niet halen dan moeten we bellen dat we dinsdag pas terug komen . we hebben het contract ondertekend en betaald 30 euro voor Banjer en 28 euro voor Menno .

Bij de ANWB een reis verzekering afgesloten en reisbrief voor de auto bij brokken onderweg 140 euro . 2382020l_3 Een kaart voor onderweg gaan we via de Afsluitdijk of over Groningen en Leer Bremen Hamburg naar boven richting Dithmarschen of via Zwolle

Word vervolgd

5 reacties

  1. En dat op dierendag!! Nou veel plezier en geniet er toch maar lekker van!

  2. lieve jeanine
    nee,nu nog niet hoor volgende maand maar toch buikpijn en alles moet vooruit geregeld zijn toch .ben nog nooit op een echt fam feest geweest dus ?????????????

  3. Ik zou inderdaad over de afsluitdijk gaan. Toen wij naar Zweden gingen, deden we dat ook langs die route en die is een stuk rustiger dan onder het IJsselmeer door. Het is een leuk reisje, Yvonne. Ik hoop dat jullie het daar goed hebben en dat de dieren zich een beetje kunnen aanpassen aan het pension.

    Ach, het is maar een paar dagen.

  4. Ben je al een beetje aan het idee gewend van het dierenpension??

  5. nee hoor een zaans koekje in purmerend hahahaha groetjes en een fyn weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s