Persoonlijk

                                             Sleeswijk-HolsteinEhejahre_1

De voorberijdingen zijn klaarde honden gaan donderdag naar het pension in Feieren_1 Zaandam. De reis tassen staan klaar . Kaarten mee en wat kleine kadotjes .

We brengen Christa naar station en nemen afscheid. Diana verzorgd de post en parkieten.om 7 uur vertrekken we maar dinsdag ochtend heeft Smijling een dikke wang lijkt wel de bof?

Kiespijn hoofdpijn nee niks als je ziek ben kom dan naar huis of als je ,je niet goed voelt . Nee hij gaat naar zijn werk.zal je zien kind ziek vlak voor we weg gaan ,kan je dan nog verandwoord op reis .

Mijn broer en z”n vrouw ,Horst en Margret zijn 25 jaar getrouwd en we zijn uitgenodigd om te komen .

Regen en wind begelijden ons onderweg naar Noord Duitsland we gaan via de Afsluitdijk en Bremen naar Hamburg nar Heidgraben er is veel weg werk en omleidingen onderweg .Imgp0354_2

Het ontvangst iswarm en hartelijk een thuis komst, het voelt goed aan om bij hun te zijn.Silberpaar

Na de koffie mit kuche en het diner gaan we naar de feestzaal om alles verder klaar te maken, later maken Horst en ik een fles rodewijn soldaat.Margret en Smijling met Bert drinken fris en om 23 00 naar bed .

Zatredag ochtend de laaste hand ,na het middag eten maken we ons klaar de een na de ander kleed zich om,Katharina en Hendrik Horst Bert en Smijling, Margret en ik. De ouders van Margret komen nog langs Katharina_1

om 17.00 gaan we weg met de auto Smijling en Katharina gaan lopend als we aan komen stopt ook de auto met zus Ingrid met Simone en Corne. Heerlijk om hun in mijn armen te sliuten , we lopen gesamelijk de zaal in we zijn de eerste gasten .Smijliing_sven_ingrit_1

Het is en mooi feest met veel muziek ,dans ,sketsjes heerlijk eten en drinken een lopend buffet

Salades, Rode kool, Spruiten Wildzwijn , granit ,vis soorten ,natisch en koffie met veel gebak

3_swesters de familie zusters broers neven nichten oom”s en tante”s Buren en colega”s gelukig had Host geen sicht

100 mensen heerlijk ons samen zijn .Horst_und_margret

14 reacties

 1. Die vliegtuigen zijn inderdaad mooi maar ik hoop toch dat er aan die groei van schiphol een einde komt. Nu is het nog net uit te houden maar er zijn al Zaanse plekken waar je om de 5 minuten een vliegtuig hoort overkomen. Dan is het snel afgelopen met de romantiek.

 2. IKAN-MAS

  lieve Plato
  mischien loop ik wel te vel met mijn hoofd in de wolken .en zie ik aleen het mooie van vliegtuigen

 3. Ik vind ze vooral eng:)

 4. Ik hoor ze voornamelijk door gesprekken heenscheuren en ik weet wat ze aan vuiligheid uitstoten. Als er één heel laag overkomt, kijk ik altijd of ik al moet weghollen 🙂

 5. ikan-mas

  Ha ha ha ja dat heb je ook in anderen gevallen .ik denk dat het altijd zo is dat je moet op passen te land – te water -en in de lucht .

 6. het blijft iets heel bijzonders vliegen

 7. Plato

  Ha, leuk die foto’s Yvonne. Dan ben je er bijna bij. Op die één na onderste foto (links) heeft die vrouw in het rose truitje een enorme lichtbol, precies op haar mond. Gek gezicht.

  Wat betekent: gelukkig had Horst geen sicht? Dat begreep ik niet.

  Maar verder…met plezier gelezen dit stukje.

 8. mijn zusje Ingrid is dat, weet niet hoe de vlek er komt. en sicht
  elke keer in de sketsjes kwam dat woord te voorschijn Horst heeft als ambtenaar veel dienst dus als zijn verloofde of vrouw wat moest doen kon het niet hij had dienst ?

 9. Aan de foto’s te zien, is het heel gezellig geweest.
  Bij het lopend buffet stond o.a. granit en natisch. Ik hoop dat het graniet je niet je tanden heeft gekost. Is natisch een nagerecht?

 10. Bijna al je logjes hebben een hoog persoonlijk gehalte dus het kon haast niet missen dat er voor deze opdracht weer een fraai verhaal – nu in de vorm van een bijna live-verslag – zou komen.

 11. ja mijn Duits kan beter de fam : verstaat mij wel ik kan het redelijk lezen en spreken . Maar schrijven is een probleem ,somige woorden gaan nog ik schrijf mijn brieven in half half is net als naar onze Poolse Canadeese en Amerikaanse Famillie en aan Marokaans begin ik maar niet. al hoe wel waar het hart spreekt verstaat men elkaar ook zonder woorden dat is liefde voor elkaar

 12. Leuk zo’n persoonlijke belevenis met foto’s Smijling. ik weet nog steeds niet hoe je meerdere foto’s op een logje zetten kunt. Knap hoor!

 13. @Mar;loes: gewoon meerdere keren op “een afbeelding toevoegen”(voor iedere foto apart), daarna kan je nog schuiven om ze op de plaats die je wenst te krijgen (wel gelijk kiezen of hij links recht of centraal moet) (klopt in opstelvenster van web-log niet altijd helemaal met hoe het op het log komt, dan gewoon even opnieuw naar opstelvenster en nog wat schuiven)(NB houdt er wel rekening mee dat foto’s die je via web-log er op zet nogal ruimte en bandbreedte vreten als je niet uitkijkt – ik zet daarom mijn foto’s meestal elders en plaats ze dmv een link)

 14. Leuk verslag!! Ben blij dat je het zo gezellig hebt gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s