Vallen en opstaan

                                 Verboden te fietsen in de steeg

Elke keer als ik de voordeur uit ga en voor ik het tuin hekje open maak kijk ik of er geen fietsers aan komen . Op de stoep dan .

Want ik wil niet worden aangereden op de stop door fietsers jong of oud en ik moet denken aan mijn honden .

Zij kunnen zich niet verdedegen als er voor de zo veelste keer fietsers op de stoep rijden en er autos op de stoep staan geparkeerd

Ach wie let er nog op zo"n ongemak niemand ,alles mag als de ander het maar niet doet .nu ben ik al diverse malen aan gereden in de steeg of op de stoep

ga ik ons tuinhekje uit het zelfde eerst kijken of er niemand aan komt fietsen of op de brommer het is verboden te fietsen in de steeg het is een voetpad .

Maar voor de goede vrede hou je je mond maar nu heb ik al een aan varing gehad met Gerit B en Theo en wat onbekende mensen ook de honden zijn al diverse malen onder een fiets wiel gekomen

Maar vandaag loop ik netjes in de Dalia str op de stoep honden kort aan de lijn komt er buurvrouw  B uit de steeg gefietst . ik schrik , zij ook ze remt en valt met fiets en al om op de stoep /straat.

Ik wil haar helpen op staan en vraag gaat het , met 2 honden die je niet los kan laten en de gevallen buus .

ik weet me geen raad ze probeert voorzichtig onder haar fiets vandaan te komen .ik steek een hand toe om te helpen .maar ze red zich zelf en draait de fiets om .

loopt met pijnlijk been /bil terug naar huis . ik kijk op de grond en vind de goude hanger die bij de val is afgebroken van de keting .

ik roep buurvrouw en geef de hanger haar keting hangt stuk om dr hals

bedankt zegt ze en gaat naar huis wat een schrik wat een wandeling

4 reacties

  1. Ik probeer ook meer groenten te eten. Wij roerbakken ze altijd, zit tussen rauw en te gaar in denk ik:) Is ook het lekkerst. Het ergste vind ik alleen dat bijna al ons eten is bespoten en/of gemanipuleerd of er is rotzooi aan toegevoegd. En wie weet wat er nog meer mee uitgespookt wordt….. Moeilijk om gezond te leven in een ongezond land.

  2. P.s. Smijling, zet hem op morgen en op naar je diploma!!!! Ik ga voor je duimen.

  3. Ik durf nou helemaal niks meer te eten. Was net zo lekker aan de salades. Mijn god, wat is er inmiddels al in mijn lijf verwoest? Help….ik voel me ineens niet zo lekker meer.

  4. Maar het was wel buurvrouws eigen schuld. Je bent nog aardig tegen haar geweest, maar zij moet weten dat ze voor hetzelfde geld een spelend kind omver had kunnen rijden. Hopelijk leert ze hier van dat in de steeg niet gefietst moet worden en dat deze maatregel ook een duidelijke functie heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s