knutselkamer

                                                Haar Hobby"s

Als klap bij helderen hemel kwam het er uit ,zit je nu al weer te knippen je doet de hele dag geen klap je zit maar te zitten .

Zit je niet hier dan zit je boven achter je pc er komt niks nutigs uit je handen ,doe eens wat voor de kost ik ben je loop knechtje niet.

Je moet het eens aan anderen mensen voor legen of zij dat normaal vinden. een anderen vent had je er al lang uit getrapt wat denk je eigenlijk wel

Ja oke ze heeft wel aardig wat hobbys o/a kletsen ,wandelen yoga ,huisdieren,tekenen , schilderen ,lezen . schrijven. weblogen. mailgroepen .

Maar ze doet ook de boodschapen en de was .strijken ,de afwas ,de tuin voor een deel ,stoffen en zuigen .dwijlen en vegen .ramen, de post enz

En hij dan haar man wat doet hij hij heeft hard gewerkt toen hij nog gezond was en toen hij in de WAO kwam ging hij mee denken in de huishouding en ging alles verkeerd?

Zij deed niks meer goed in zijn ogen ze deed haar best meer kon ze niet ze was laag opgeleid en keek erg tegen hem op ,haar man hij kon het allemaal wel.

En nu na jaren WAO kwam hij in de AOW hij kwam op leeftijd dat speelde mee de gezondheid ging achteruit en zij sukelde maar mee .

Ze knutselde graag en haar spullen lagen hier en daar boven beneden ze kocht maar aan ,en hij had niks zij maakte zijn geld op aan dr hobby"s

Hoe zou zij zich voelen als hij ging sporten of op een club overal moest hij om vragen ze leek wel dement ze moesten haar opsluiten

Dan dacht zij aan de springerlaan ze kon ook gaan vliegen van 13 hoog net als haar zus maar dan liet ze haar gezin stikken en dat mocht niet en de weg terug was er niet meer dan?

3 reacties

  1. Vreselijk dat altijd kinderen de dupe zijn van de koppigheid van volwassenen. Veel sterkte ermee.

  2. Vliegen is het stomste wat deze vrouw kan doen. Wat dan?

    Het wordt tijd dat deze vrouw voor zichzelf gaat staan, handen in de zij.Want ze is volwassen en mag haar hobbies gewoon uitoefenen. Want daar heeft zijn recht op.

    En als hem dat niet bevalt….dan is HIJ het die zijn koffers maar moet gaan pakken.

    Zo simpel is het voor die mevrouw. Zeg maar dat ik het gezegd heb.

  3. Weer zo’n vrouw die eerst aan zichzelf dient te denken! En het is moeilijk, maar niet onmogelijk. Dank voor je reactie op mijn WOW.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s