Hondenleven

                                                       De Wandeling

Kom jongens we gaan wandelen de riemen aan en dan kunnen we gaan ,ja ja rustig vrouwtje kan niet zo snel ze staan al blij bij de voordeur Matjan krijgt zijn tuigje om Jack een halsband en Banjer ook .

Dan gaat de deur open ze blaffen blij we komen er aan en ze gaan meteen jagen ja waarop vraag het me niet ik zie niks de staartjes kwispelen blij .

Ze snuffelen en ruiken overal aan hier en daar een plas ja het zijn echte reuen hoor even laten zien hier ben ik al geweest dus doorlopen .

We zien Martha en Jedi de vriendinnen dat is feest twee van die mooie teefjes even spelen ze samen en dan gaan ze weer verder

Mijn drie Musketiers even langs de sloot lopen kijken naar de eenden ,nee Matjan niet de eenden op jagen dan mag je niet los braaf op de stoep lopen he .

Een meisje uit de buurt vraagd mag ik de hondjes aaien , eerst even aan je Mama vragen het is goed eerst Jack en dan Banjer pas op hoor hij sprngt en als laadste Matjan die bekijkt het eerst liever

Matjan gaat lief zitten en Jack ook maar Banjer is de jongste dus wat verwend,we lopen verder ojee daar komt een grote hond aan en beginnen de jongens te blafen stil ,af nau niks hoor oren dicht en blaffen maar.

even later zien ze een paar poesjes die bekijken het spul wat er aankomt zijn het nu poesen of honden de rakkers die er nu aan komen?

Het gaat goed hoor we hebben zelf 3 poesen dat zijn ze gewend Micky Miesje en Tannie .toen de eerste Jack Russel in huis kwam woonde Micky al bij ons . we zijn bijna thuis nog 3 rondtjes te gaan vandaag .

Ja als je huisdieren hebt moet je er goed voor zorgen wandelen voeren kammen en naar de dierenarts als het nodig is

Als het regend hun jasje an voor de ncht anders blijft hun vacht zo nat en zonder jas wel even uitschuden en afdrogen met hun speciale handdoeken  .

2 reacties

  1. Plato

    Hoera, je kunt weer loggen.

    Spannend he, zoon een week op vakantie. Hoop dat hij het erg leuk heeft. En dat moeder zich een beetje kalm kan houden :-).

    Komt allemaal goed.

  2. Je bent er maar druk mee! Ik zou ook wel een hond willen maar dat kan niet want ik werk hele dagen. Best jammer, we hadden vroeger altijd honden. Een Duitse Herder, een Foxterrier en een langharige tekkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s