Duistere gedachten

                                                     Donkere dagen in de Winter

Ze was nog zo pril ze wilde graag een kindje om haar heen werden zoveel Baby"s geboren en waarom lukte het niet bij haar en dr man .

Haar zusje Ria had drie zoontjes en ze mocht er grraag op bezoek gaan genieten en vertroetelen van de jongens

Broer Henk had een Dochtertje Carolina en kreeg nog een zoontje Ronald,ook de broers en zusters van Albert hadden inmiddels kinderen

En zij bleven ongewenst kinderloos terwijl de kinderwens zo groot was nee haar Man wilde geen adoptie kindje .als er kinderen kwamen dan van hun zelf

Toen haar jongste zusje Johanna  ook kinderen kreeg barste er wat in haar . haar man had steeds anderen vriendinnen ?

Tot de laatste een colegatje van het werk ,nee scheide dat deed je niet de ontrouw werd met de deken der liefde bedekt

Er werd niet of weinig over gesproken wel mopelde men dat ze het pikt van hem zo"n knappe meid maar nee zij bleef hem trouw.

Op een dag kwam er politie aan haar huisdeur of ze naar het ziekenhuis wilden komen er was een ongeluk gebeurt met haar man.

In een gevecht tussen twee minaars kreeg haar man een hart aanval en overleed op weg naar het ziekenhuis ze wilde niet verder leven niet zonder hem !

Een paar keer nam ze medicijnen in om een eind aan haar leven te maken,ook srprong ze een paar keer in een vijver om zo er een  einde aan te maken

Het mocht niet lukken en na het overlijden van haar Moeder en Zusje zag ze het helemal niet meer zitten ze nam een bijzet taffeltje onder haar armen ging op weg .

Bij de springerlaan belde ze aan en ging met de lift naar de bovenste verdiepng op Dertien hoog ,zette het kleine taffeltje tegen het hekje en klom er op .

Ze sprong naar beneden en was op slag dood haar Broer Henk en Zusje  moesten komen om haar te indentificeren

6 reacties

  1. wat een gedoe, pfff

  2. Plato

    Wat een droevig verhaal Yvonne. En uiteindelijk dat woordje verval. Dat was mooi tot het einde bewaard. Maar vrolijk word ik er niet van. Wat een leed kan er in een familie heersen. Ik word er helemaal koud van.

  3. Voor somige zaken ben je te jong ,En voor anderen zaken ben je te laat . om vragen te kunnen stellen . in veel verhalen komen de vragen als de mensen al zijn overleden . dus jaren te laat

  4. Wisten we alles van te voren dan zouden we minder fouten maken maar ook de vrijheid om onze eigen keuzes en fouten te maken verliezen.

  5. Is dit allemaal echt gebeurd, Yvonne? Dit verhaal is te erg voor woorden. Afschuwelijk gewoon.

  6. grapig dat Plato dit vraagt je hebt voor ikan-mas nog geen log catogorie gemaakt voor Fictie .maar wie weet hoe .komt het nog
    en antwoord op de vraag is ja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s