Rondjes

                                           Grote ronde en Kleine rondjes

Basco Wandelen je meer slenteren word er vaak gezegt jij loopt zo langzaam, oke maar ik geniet ook van veel dingen die anderen voorbij lopen .

Ik loop grote en kleine rondjes en elke ronde heeft zijn eigen naam zo dat ik en Jr weten war we naar toe lopen met onze hond

 • rondje Kerk = klein
 • rondje Tulpkade = klein
 • rondje Vinkenstraat= klein
 • rondje Markt straat =klein
 • rondje lindenlaan = wat groter
 • rondje Westerstraat = wat groter
 • rondje Jan Slothuis = groter
 • rondje Noorddijk =groter

En dan hebben we nog wel een paar echte grote wandelingen via de Station straat of Loge_ane Provincialeweg ,Industrie weg  en Noordsterweg

Soms lopen we samen meestal in het weekend of met vakantie dagen en even van de zon genieten als het mooi weer is met slecht weer loop ik een kleine ronde

Heerlijk om even op een bankje langs de Zaan te zitten kijken naar de schepen van Vliet of Cole de zeilschepen die voorbij komen of plezier jachtjes

De eendjes voeren die voorbij zwemmen en de meeuwen ,hier en daar wat foto"s schieten om op het web-log te gebruiken

Samen of alleen er is altijd wat te beleven onderweg en komen we ook af en toe nog honden vriendjes tegen Ja en Banjer heeft tegen iedereen een grote mond .

Niet_grommen_les Op afstand begint hij al te blaasen s s s s s en Menno kijkt dan snel alle kanten op waar ,waar is het gevaar er is net als gewoon niks aan de hand .

Maar ja weet dat maar als honden eigenaar dat ze blaffen voor niks en ze bijden netjes aangeleind zijn dat moet in Zaanstreek-Waterland wettelijk via de A P V Algemeene Politie Verordering.

Soms schrik je als er opeens zo"n grote hond op ons af komt Los want Jack Russels blaffen vaak om niks en dat vinden anderen honden niet fijn

15 reacties

 1. Wat fijn dat de vader toch gevonden is na een lange zoektocht. Iedereen wil toch graag weten waar zijn roots liggen.

  Groetjes van Annemiek

  Mijn Wow staat hier.
  http://miekjesmijmeringen.punt.nl/#396234

 2. En is je zoektocht geëindigd of zijn er nog veel vragen over gebleven? Zoals je weet heeft mijn dochter ook ergens een vader rondlopen. Ze zegt nu keihard: als hij mij niet wil zien, hoef ik hem ook niet te zien. Maar je weet nooit wat er echt in zo’n koppie om gaat. Ik ben op zoek naar hem, maar heb hem tot nu toe niet gevonden.

 3. einde zoeken? vooral deze laatste zin trekt mijn aandacht, want was het: einde zoeken? kwam er een geruststellend bericht?

  een boeiende wow.

 4. Mooi zoektocht naar je herkomst. Jammer dat aan het einde niet duidelijk wordt of de vader nu wel of niet gevonden is.

 5. Is dit je eigen zoektocht geweest?
  Na 56 jaar je familie vinden. Het programma Spoorloos laat mij ook altijd zien dat het een groot gemis is om niet te weten waar je roots zich bevinden.

 6. Plato

  Alleen jammer dat je vader er toen niet meer was. Maar je hebt er wel een leuke familie bij gekregen. Wat een rot tijd was dat toch. Men was gedwongen om de feiten onder het kleed te vegen. Het had zoveel makkelijker gekund. Maar door jouw doorzettingsvermogen is er toch veel goed gekomen. Heel goed van jou.

  Mooie WoW.

 7. lieve mieke mail mij eens prive. de zoek tocht is geslaagt heb 2 fijne zusjes een broertje en half zuster er bij en oma .
  Vader was 6 weken na Moeder overledenin 1975 en de broer en zusters hier zijn ook overleden maar er blijven vragen open voor mij zelf nog

 8. Leukerd

  Het blijft terugkomen. Dit soort verhalen. Altijd benieuwd naar je basis, je roots. Ik zou me niet voor kunnen stellen dat iemand daar niet benieuwd naar is….

 9. weer een wow uit eigen beleving/ervaring. Bijzonder en indrukwekkend.

 10. Plien

  Wat mooi!

 11. En? Is het contact gebleven? Was het inderd. einde zoeken?
  Mooie WOW!
  Mijn bijdrage; http://www.colibri.web-log.nl

 12. Ja het contact is gebleven we bellen elkaar regelmatig en met hoogtij dagen extra .Je kan niet zo makelijk op bezoek gaan dat vind ik jammer. 600 kilometer leg je niet zo maar af voor een koffie bezoek.maar als alles goed gaat !gaan we naar het 25 jarig huwelijks feest van mijn broer en mischien ook naar de verjaardag van mijn zusje zij word 60 jaar in 2008

 13. Ik bleek een aantal jaren terug een halfzuster te hebben waar ik en mijn broers niets van af wisten (en mijn vader had dat eigenlijk liever zo gehouden, ik wist het uiteindelijk omdat hij het vertelde om te verklaren waarom hij zo vaak van huis was, mijn broers hoorden het pas toen mijn vader was overleden). Ik heb een en ander gehoord over haar zoektocht en kan me dus iets voorstellen bij de jouwe.

 14. Wat een emotioneel verhaal. Ik kan me goed voorstellen dat je je roots zoekt. Ik ben blij dat je familie hebt gevonden en via hun alsnog je vader kan leren kennen. Prachtige Wow uit het hart!!

 15. Leukem herkenbare rondjes. Weet je wat ook leuk is: Bij het einde van de Cor Bruynweg links af lanks de Zaan en dan tot de Clausbrug. Over de brug en dan aan de overzijde van de Zaan tot aan Weromeri. Daar een lekker bakje koffie en genieten van het uitzicht over het Zwet. En dan terug via de Zaanbrug. Wereldwandeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s