Menno

                                              Menno en Banjer

Banjer_en_menno Ik ben Menno en neem nu maar eens het woord hier ik word echt niet goed van de grote bek van Banjer

Hij heeft altijd het hoogste woord in alles , oke ik ben dan wel te gast overdag en in de vakantie en tijdens ziekte van mijn baas.Aanvallen

Maar echt vanaf dag een is het al mis zo klein als hij is ,eerst werd ik nog verdedigd door Jack ik kwam als pupje van 8 weken in huis bij hun vrouwtje

Er woonde dus al twee Jack Russels Laagbenen in dat huis,Jack van 8 jaar en Banjer van 5 jaar

Hun vriendje Matjan was toen net overleden ook een jacky ,maar ik heb moeten vechten hoor voor een eigen plekje in huis daar.

Ikan-mas had veel verdriet en haar man en zoon ook ze treurde nog om Matjan en die 2 Lief_he_wij_small jacky"s dus ook

Maar goed af en toe kwamen er nog vriendinnen zoals Delta en de twee Jacky"s uit Koog aan de Zaan

Maar elke dag begind met grommen en brommen als ik om 6.45 door mijn baas bij ikan-mas word gebacht zij past op mij met Toke .

Ook word ik elke dag geplaagd door de buurt katten ze willen mijn vogels vangen en er zijn ook mensen die mij plagen door op de stoep te fietsen ik ben bang Image0011jpg

Wij zijn al diversen malen aan gereden door een fietser,en ikan-mas kan niet zo goed zien als de zon schijnd

Ook zijn er kinderen de op bezoek zijn bij hun opa"s en Oma"s die scheldend voor bij lopen uit school ,hou je bek ,hou je bek ook niet lief hoor?

Of lui die zeggen ik ben niet bang hoor ,maar er hangt wel een bordje op Moeder_matjan_met_pupjes het hek pas op de Hond .betreden op iegen risico

Ik ben erg braaf voor mijn famillie en mijn baas ik blaf alleen tegen vreemden en als het moet verdedig ik de fam:

Zo ik vertel mischien als het mag van Banjer wel weer verder

9 reacties

 1. Plato

  Ha, leuk die foto’s Yvonne. Dan ben je er bijna bij. Op die één na onderste foto (links) heeft die vrouw in het rose truitje een enorme lichtbol, precies op haar mond. Gek gezicht.

  Wat betekent: gelukkig had Horst geen sicht? Dat begreep ik niet.

  Maar verder…met plezier gelezen dit stukje.

 2. mijn zusje Ingrid is dat, weet niet hoe de vlek er komt. en sicht
  elke keer in de sketsjes kwam dat woord te voorschijn Horst heeft als ambtenaar veel dienst dus als zijn verloofde of vrouw wat moest doen kon het niet hij had dienst ?

 3. Aan de foto’s te zien, is het heel gezellig geweest.
  Bij het lopend buffet stond o.a. granit en natisch. Ik hoop dat het graniet je niet je tanden heeft gekost. Is natisch een nagerecht?

 4. Bijna al je logjes hebben een hoog persoonlijk gehalte dus het kon haast niet missen dat er voor deze opdracht weer een fraai verhaal – nu in de vorm van een bijna live-verslag – zou komen.

 5. ja mijn Duits kan beter de fam : verstaat mij wel ik kan het redelijk lezen en spreken . Maar schrijven is een probleem ,somige woorden gaan nog ik schrijf mijn brieven in half half is net als naar onze Poolse Canadeese en Amerikaanse Famillie en aan Marokaans begin ik maar niet. al hoe wel waar het hart spreekt verstaat men elkaar ook zonder woorden dat is liefde voor elkaar

 6. Leuk zo’n persoonlijke belevenis met foto’s Smijling. ik weet nog steeds niet hoe je meerdere foto’s op een logje zetten kunt. Knap hoor!

 7. @Mar;loes: gewoon meerdere keren op “een afbeelding toevoegen”(voor iedere foto apart), daarna kan je nog schuiven om ze op de plaats die je wenst te krijgen (wel gelijk kiezen of hij links recht of centraal moet) (klopt in opstelvenster van web-log niet altijd helemaal met hoe het op het log komt, dan gewoon even opnieuw naar opstelvenster en nog wat schuiven)(NB houdt er wel rekening mee dat foto’s die je via web-log er op zet nogal ruimte en bandbreedte vreten als je niet uitkijkt – ik zet daarom mijn foto’s meestal elders en plaats ze dmv een link)

 8. Leuk verslag!! Ben blij dat je het zo gezellig hebt gehad.

 9. Héé Menno, braaf dier. ZIT!! Goed zo, hier een stukje koek. Mag wel. Ik vind dat je een mooi verhaal hebt geschreven. En ja….die Banjer is tamelijk agressief. Maar daar sta jij toch boven, hoogpoter? Gewoon rustig blijven, dan gaat het vanzelf over. En van mij mag je elke week wel een stukje schrijven. Je doet het al beter dan die Ikan Mas. Gheghegheghe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s