Liefde in een lat

                                             Relatie"s

Wat waren ze nog jong Ze zaten samen in de klas bij Juf en later bij de Meester .ze gingen ook samen over naar het vervolg onderwijs

Imgp0018_2 Waar ze gescheide les kregen zij bij de meisjes en hij bij de jongens en op vrijdag samen naar de club waar Vader en Moeder hun samen brachten en haalden .

Op de verjardagen en met kerst kwamen de ouders bij elkaar ook zaten de Moeder"s samen in de oudercommissie van de school

Er ontstond liefde en er kwam verkering van een mooie platonise verhouding .zonder seks maar wel een kusje en hand in hand samen wandelen.

Ze werden ouder en op een dag zegt Ine ik wil sex de anderen in de groep doen het ook ja wat nu een hand ,een kus maar verder wie had er aan verder gedacht niemand .

Ze waren nog zo jong 14 en 16en hadn beide een beperking ,maar de liefde was geboren en als je A zegt moet je ook B zeggen ook tegen de jongenlui.

Maar nog voor het verder zou gaan in de liefde werd Ine Verliefd op een andere klasgenoot na al die jaren dat ze samen al vrienden waren Imgp1086

De verkering was uit ze zagen elkaar wel op school en op de club maar spraken elkaar niet meer ach joch je krijgt nog wel een lief vriendinetje ?

Jan ging op zich zelf wonen en Ine begeleid en op een dag kwam Jan ik wil wat vragen? Ine wil weer verkering! en wat wil jij Jan.

Ik heb gezegd ik wil een paar dagen er overna denken of ik dat wel wil verkering straks gaat ze weer vreemd ?Hij dacht een weekje na.

En zei toen we gaan er voor we nemen verkering Mag Ine dan zondag komen ja is goed we bellen voor een afspraak of de leiding het goed vind.

Nee Mevrouw dat kan niet haar verkering is net uit en nu dit weer daar beginnen we niet aan ,nu ja wij kennen Ine al jaren NEE dus .

Oke dan bellen we met Ine haar ouders kijken wat die zeggen ,O meid blij dat je belt ja ik heb het verhaal gehoord ,natuurlijk mag ze zondag naar jullie toe.

We zijn blij toe dat ze weer samen zijn nou wij ook het was toch in de loop der jaren ook en beetje al ons kind geworden

Leven de liefde wat kan die toch mooi zijn een Lat Relatie .

 

7 reacties

 1. Volgens mij wordt een mens sentimenteler naarmate hij ouder wordt (of misschien geldt dat vooral voor vrouwen)

  Ik hoop dat je goede kerstdagen gehad hebt.

  Mijn sentimentele bijdrage staat hier http://miekjesmijmeringen.punt.nl/#416842

 2. Plato

  Héé Yvonne,
  Waren ze goed, die kerstdagen? Zelf zit ik de laatste dagen met griep op de bank. De ogen rood en de zakdoek nat. Maar we hebben wel leuke dagen achter de rug. En als ik jouw logje zo lees, dan is het bij jou ook aardig gelukt. Dat is heel fijn.
  Mooie WoW….gezellige en warme tekst.

 3. Plato

  Hee, Yvonne, bedankt voor al je leuke stukjes in 2007. Ik verheug me op 2008 wat dat betreft. Mocht ik je voor het einde van het jaar niet meer persoonlijk zien….dan wens ik je een fantastisch oudjaar en een goed begin. Daarna zien we elkaar weer om de persoonlijke groeten te wisselen. Háháááááá….hohooooooo…..hou je maar vast!! 🙂

 4. dit is toch niet een uitnodeging om langs te komen dat doe ik toch al elke dag .maar je hebtvast te dicht bij mij gestaan toen sjoke kwam . want ik heb ook de griep
  maar mocht ik julie niet (zien) wens ik nu zo maar het aller beste wensen naar jullie met veel liefs en geluk
  in 2008

 5. plato

  Is de griep al weer over? Ik hoest nog een beetje na. Lang niet gezien hoor. Vanavond sta ik achter de deur met een oliebol.

 6. Het allerbeste voor jou en je dierbaren in 2008 Yvonne! Mooi stukje heb je geschreven, tsja ik heb dat ook wel een beetje, dat sentimentele:)

 7. Als je het niet erg vindt, laat ik een reactie aan mij voorbij gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s