Rommel opruimen

Hobby_spul                                                  Toke en Djangkrik.

Mensen zoals Toke en Djangkrik zouden elke drie jaar moeten verhuizen naar een kleinere woning en een kamer minder of geen zolder.

Waardoor er minder kasten en laadjes in huis zouden zijn en er minder rommel in huis zou zijn hobby spullen van Djangkrik en gereedschap van Toke.

Elke keer weer is het we ruimen morgen op als er niks tussen komt of als we niet moe zijn .dan is het zet maar even in de kelder of breg het naar boven op zolder

De schuur staat al vol met fietsen en spartamets en gereedschap spullen die al jaren weg konden maar je weet nooit of het nog eens nodig is.

Het blijft toch vaak bij de vraag kan het weg of moet het bewaard blijven mischien kan buurman het nog gebruiken ?Imgp1201

Djangkrik stopt alles in zakjes en doosjes zo dat je het nooit meer terug vind als je het nodig hebt want 10 kleine kunnen wel in een grote zak.

En toke stopt alles in mooie grote opruim boxen mooi doorzichtig,maar vol is vol en dan kopen we er toch een paar lege boxen bij .

Toke zegt ruim je spullen nu eensop dan heb ik ook wat ruimte je woont niet alleen in dit huis,en Djangkrik begint met opruimen

Weer 10 zakjes bij elkaar in een grote en stopt het in de kartonen dozen op geruimd ,ja ja en waar laat je die Kaarten_en_atc rommel nu naast de bank kan ik het zo pakken.

En waar laat jij de boxen en boxjes dan ! onder de kast en onder de bank ziet niemand het toch staan, nee maar ik wet toch dat het daar staat

Een zwak punt van de bewaar drift is allas is zo goed op geruimd dat het hele huis op z"n kop moet om wat terug tevinden.

En anders word er weer nieuw gekochtwat dan door de winkel weer tot grote vruegde word verpakt in een doosje wat dan weer word opgeruimd weer ondvindbaar

Gaaf stel hoor Toke en Djangkrik Samen komen ze er wel uit opgeruimd of niet Handen

5 reacties

 1. Dat ziet er leuk uit. Volgens mij ken ik die man wel van gezicht. Maar gesproken heb ik hem nooit. Leuk dat je uitgenodigd werd.

 2. nel hijnekamp

  hallo buurvrouw en smijling
  ik vond het een heel leuk verhaal wat je
  geschreven hebt over het feest en wat er aan vooraf ging ik ben blij dat jullie het ook gezellig vonden wij vonden het super geslaagd,
  groetjes nel

 3. Ach, Yvonne, als je maar een opgeruimd karakter hebt, komt alles goed. Maar weggooien is moeilijk, maar als je eenmaal iets hebt weggedaan, mis je het nooit meer. Dat is mijn ervaring. Tja, toch is bij mij ook nog veel troep aanwezig.

 4. ha ha
  plaat
  heb nog niks van rommel kunnen ontdekken hoor .mischien wat onkruid maar verder echt niet
  dus maak je geen zorgen ,

 5. hahaha, wat herkenbaar!! Ik moet ook nog steeds opruimen, zucht. Wat een zooitje kun bij elkaar hebben he? En inderdaad, als je het nodig hebt kun je het niet vinden en de meeste dingen heb je gewoon nooit nodig en mis je dus ook niet. Ik moet ook maar eens naar de Rova met mijn rotzooi:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s