ogen

Ikke_2                                                  De Oogarts

Waneer merkte je nu voor het eerst dat je wat slechter ging zien dat je ogen achter uit zijn gegaan.

Ja jaren geleden tijdens de autorijlessen bij van den Akker,je mag wel eens naar de oogarts toe om je ogen na te laten kijken.

Zo kom je niet door het rijexamen je ziet de nummerborden niet goed onder het rijden , dus een afspraak gemaakt .

In het St Jan Ziekenhuis in Zaandam niks aan de hand zegt de arts na het onderzoek,nou ga dan maar eens naar Metselaar de opticien

Dus dan maar naar de brillen winkel voor een meting van de ogen.Mevr het is maar weinig U hoeft de bril alleen maar op tijdens het auto rijden?Yvonne_1966_2

Inderdaad was het iets beter tijdens de lessen met bril op maar ja je bent jong en wil wat dus ook auto rijden met bril als dat nodig is en op de fiets .

Dat was in de jaren 1970 1975 in 1985 maar eens voor controle in het Juliana Ziekenhuis voor de ogen het zicht was wat minder nu

Er kwam een bril voor hele dagen ,daarna nog eens een bril met mee kleurende glasen de ogen bleven toch wat achter uit gaan.

In 2005 op 17 03  Om 9.30 een dag opname voor een staar operatie het rechter oog was nu zo slecht was alleen maar wazig zicht

In de Heel U mag niet bukken en niet tillen en niet vallen ? ja makelijk gezegd Zaterdag ochtend om 9 uur wie valt er op de straat ikke .

En dat 2x achter elkaar in een week De operatie stelde niet veel voor alleen het hoofd was Winter_2006_2 gedeeltelijk verdoofd.

En dan nu in november een lezer behandeling voor Na Staar in Z M C de Heel even af wachten , en dan zie ik de steren aan de hemel weer .??

2 reacties

  1. Ja waarom? Omdat veel mensen geen tijd hebben…te druk met eigen besognes. Te snel levend.
    Maar de mensen die wel luisteren zijn echte vrienden. Dat weet ik zeker.

  2. Joh, dat had je nog niet eerder verteld, van die staar. Ik sta(ar) er helemaal van te kijken. Wat zal de wereld dan straks heerlijk helder zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s