Mag ik komen spelen

                                                      De woensdag midag .

Het is gezellig als de kinderen of kleinkinderen langs komenen of dat nu is op een door de weekse dag ,of in Do_met_san het weekend.

Het is altijd fijn als je hun neus ziet je glimd van trots al bij je eerste kind en is ook zo bij de volgende kinderen net als bij het eerste kleinkinden de volgende .

Het eerste bezoekje met je baby aan ouders en schoonouders,het eerste bezoekje aan je schoondochter of dochter en het eerste kleinkind Domi_en_san_met_sam

De eerste keer dat je oppast op de kleine van je Zoon of Dochter .Trots rond loopt met de baby in de wagen of met de omslag doek door de tuin.

En dan komen de telefoontjes kan de kleine komen spelen en vervolgens is het mogen ze Jer_en_sam_met_hum samen komen spelen

Opa en Oma kopen lekker broodjes met kaas ,jogy drink en limonade een koekje en snoepje wat fruit of een lekker ijsje

De kast word ingericht om het speelgoed in te plaatsen als de kleintjes weer naar huis gaan een popwat auto"s kleurboeken en potloden ,Lego en Play mobiel.wat cd roms met spelletjes

Opa en Oma kunnen niet achter blijven er komt een drie wieler en fiets een zandbak en zwembad wat ballen en een schommel

De eerste kleinkinderen worder ouder die komen nog voor een praatje of sturen een mail de kleinere komen Image0292 nog gezelig een woensdag midag spelenNordin_en_kasteel

M"n handen zijn moe van het werken op school gaan we knutselen en mag ik de hond vast houden als we gaan wandelen

Heerlijk is het als ze komen en of het nu S is die praat over haar school of H die verteld over Run Scape N die verteld over Judo en R over voetbal.

Ik ga later op judo en boksen en daarna op kickboksen vind je Voetbal niet meer leuk dan . ja wel wat doe je in het veld verdedeger 7 jaar en dan al weten wat je wil ?

Er gaat een wereld voor je open als je mee kijkt met de klein kinderen hun wijsheid ze hebben nog zo veel te lSam_met_nor eren maar leren oma ook weer nieuwe dingen.Humphrye_en_nordin_small

De oudste zitten al op Hyves D en S en J en S en H en af en toe een klein berichtje doet je toch wel goed het is tijd ik breng je naar huis Rkom je de volgend keer weer spelen?

3 reacties

 1. Héé daar is onze Pumbaa ook. Wat leuk.

  Tja…ik heb nooit last met honden.

  Maar ook in dit logje: waar ben je bang voor, zie je steeds meer agressie tegen honden om je heen? Wat bedoel je met die laatste alinea “nu zijn het de tekkels en poedels”.

 2. Hoi
  Plato ik bedoel er niks mee dat stond in de krant te lezen. ik hou van de honden en de katten .en de dieren in het algemeen ik zou ze nooit kwaad doen .maar het word op deze manier het niet leuker om wat voor dier dan ook maar te hebben in huis.
  konijnen trekken muizen. katten vlooien.vogels die fluiten maken lawaai paarden laten vijgen vallen je kan het spreek woord wel hoe meer ik de mens leer kennen .hoe meer ik van het dier ga houden. het dier mag niks maar de mens geeft ook veel overlast (lawaai stank).Bang ik voor vingers die wijzen pas op voor ??????

 3. ria

  heerlijk he genieten van de kleinkinderen,het fijnste vind ik dat ik ze niet hoef op te voeden, maar lekker kan verwennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s