WOW Heksenjacht

                            W O W   Een Heksenjacht

Imgp1623_2 De een spreekt van een heksenjacht op los lopenden honden de ander zegt er word een heksenjacht gemaakt op de eigenaren

Wat het is of hoe je het ook zegt of verteld. los is los en aangelijnd is aan de lijn ,met of zonder muilkorf ja het zit me hoog zeer hoog.

Er lijkt wel een heksenjacht op Mensen die maar doen wat ze willen zonder na te denken wat ze veroorzaken in dit kleine wereldtje

 1. Stafford Tyson  = gebeten door een onbekende? Stafford en zijn vrouwtje ook.
 2. Matjan  = gebeten 3x door een Herder ,Boxer en Hazewindhond
 3. Argentino Shira  = gebeten door Stafford Max
 4. Mechelse Herder Nikita = gebeten door Argentino Shira in Jagersplas
 5. Herder Cora in gevecht met Argentino Shira
 6. Roxy en Kevin zijn gebeten door _ Stafford Max
 7. Jack Russel Banjer = gebeten door Stafford Roxy en het vrouwtje ook .en een jacky
 8. person jack russell  Menno = gebeten door Stafford Roxy

Staffords moesten eerst aangelijnd en met muilkorf op straat nu laten mensen deze honden gewoon los lopen wij hebben al jaren honden en tot augustus 2007 nooit een gevecht.

Onze Herders waren ook altijd aan gelijnd en onze Jacky"s ook .Waarom zou je willen dat je hond gewond raakt in een honden gevecht.

Mensen zijn wat angstiger geworden de gebeten honden en de gebeten mensen ook je loopt niet meer voor je gevoel veilig je hondje uit te laten.Imgp1616

Nu vind iedereen het een heksenjacht tot het iemand zelf overkomt dat zijn of haar hond word aan gevallen of jij zelf

Discussie op http://www.buurtlink.nl 1521 K E

16 reacties

 1. plato

  Een mooi verslag Yvonne. En die foto’s ook. Maar 64….nog wat mooie jaren…..64 is toch nog lang niet oud? Je gaat nog minstens 30 jaar mee. Maar het klinkt alsof je al stokoud bent. Zo moet je niet denken hoor. Je bent jong en je kan nog van alles.

 2. Inderdaad heel vervelend, helaas ziet niet iedereen dat zo

 3. ja en dan de incidenten van honden en mensen uit twee anderen woonwijken die last hebben van los lopende honden .Of last veroorzaken door hun hond los te laten een heksenjacht of niet de dupe is de hond en de baas die gebeten zijn .

 4. Min

  Brrr honden die bijten! Maar ja ik ben zelf al eens gebeten. Maar dat ligt inderdaad soms aan de baasjes hoor, die hebben hun honden niet onder “commando”.

 5. ja dat klopt maar als je wil stappen en een hond hebt laat het dier niet los met de smoes hij is ontsnapt, uit de flat met 2 afgesloten deuren ra ra hoe kan dat???

 6. Ik denk dat er iets mis is met de eigenaren, maar goed, wie ben ik. Een hond volgt gewoon zijn instinct en niets anders.

 7. het nare is het zijn vriendjes en vriendinen van mijn banjer en de honden kan ik van naam .hun baasjes niet en vrouwtjes .maar je word bang ze zijn zo groot en banjer maar een haps crackertje .en als ik de hond van onze zoon mee heb blijf ik helemaal uit de buurt van vreemde honden en mensen en fietsen . die is alleen vriendjes met plato.

 8. In een stad horen honden gewoon aangelijnd te zijn.
  Het blijven nou eenmaal dieren en die zijn in principe onvoorspelbaar.

 9. Wij hebben onze hond tegenwoordig niet altijd aan de lijn, het ouwetje sukkelt rustig achter ons aan, maar vroeger lieten we haar zelden los, omdat ze nogal dominant van aard was.Agresieve honden worden meestal zo gemaakt door hun baas.

 10. Tja ik weet niet wat ik er zeggen moet Menno is heel lief in huis en de tuin .maar buiten verdedigd hij mij tegen fietsers op de stoep ,auto”s ,poezen ,mensen het is niet leuk maar ben er soms wel blij om .hij wil niet geaaid worden door onbekenden .maar de honden worden vaak geplaagd door kinderen uit de buurt niet opzettelijk maar onwetendheid denk ik een hond is niet allemans vriend en hij is gewoon lief voor ons hij heeft zijn eigen honden vrienden(inen)en buren die hij wel mag .zijn keuze .maar ik vind het moeilijk mijn hondje leert hem de verkeerde dingen .

 11. Het is een steeds weerkerend probleem. Bazen van honden die het niet eens kunnen worden met elkaar over los laten lopen of aanlijnen.

  Onze dochter heeft een heel grote hond die binnen zo lief is als wat, maar buiten verdedigt hij haar tegen alles wat in de buurt komt. Zo’n dier kan je echt niet los buiten laten lopen.

  Mijn bijdrage staat hier http://miekjesmijmeringen.punt.nl/#464633

 12. ja ik kijk echt goed uit en toch gebeurt het Banjer is al 4 keer gebeten. en ik werd vandaag terwijl ik in gesprek was met een kenisje .aangevallen door een Jack Russel die aan een 5 meter lange lijn liep zn vrouwtje was in gesprek en zag het niet maar door mijn gillen .zij ze tegen haar hond wat doe je nou en liep door .ben niet gebeten maar wel geschrokken van de aanval.

 13. Ja, het is echt heel vervelend. Ik ken het verhaal. Je moet opboksen tegen de bureaucratie. Er moet eerst wat ergs gebeuren willen er afdoende maatregelen worden genomen.

 14. ja en dan zijn dit nog niet eens alle honden gevechten of incidenten in de Noord.Buiten dat ik als mens niet tot de ernstige gevallen behoor heb wel dik drie maanden dokters zorg en extra zorg door mijn echtgenoot gekregen voor mijn wonden en pijndoor dat ik ben gebeten in mijn been en in mijn buik door een Stafford . En de schrik ben ik nog niet over heen .

 15. Truus

  Zelfs als hondenbezitter zou je zo nog angst voor honden krijgen met al die incidenten. Terwijl honden toch eigenlijk wel leuke beesten zijn…..

 16. Mijn herdershond… inmiddels helaas al jaren overleden… liep altijd los maar ik had dan ook de volste vertrouwen in mijn hond…

  Zelf ben ik als kind 2 maal gebeten, eenmaal een vuilnisbakkie en 1 maal door een herder… eentje die niet los mocht lopen en uitgebroken was…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s