Een naam

Casper                                  De naam.

Het is voor somige mensen leuk om hun huis dier een mensen naam te geven van een famillie lid of kennis die zo aardig en lief is .

Namen zoals Bob ,Kees .Jan voor een reu en Doortje ,Trees ,Lizzy, Britt voor een teefje Ja ik kan er ook een paar die zo"n leuke mensen naam hebben

Met regelmaat lopen ze langs ons huis naast het vrouwtje en als je hun naam hoort kijk je om en zoek je een vrouw of kind maar je ziet een hondje.

Meestal lopen ze kort aangelijnd aan hun riempje defftig met de neus om hoog langs je heen ,Klaar om een Casper_mart_ha_en_nelly plasje te plegen in het grasveldje .Kevin_en_roxy

De teefjes lopen echt met hun neuzen in de wind van wie doet mij wat echt zo lief om te zien zo als ze netjes mee lopen naast het vrouwtje

Als Banjer een van zijn buurmeisjes ziet (roept) blaft hij hun blij toe,ik ben hier ik ben hier kom je met mij spelen staartje kwispelend omhoog.

Normaal loopt Banjer stoer staart stijf om hoog hier ben ik kom maar op volgens ons ziet hij slecht want als hij een buggy ziet blaft hij ook blij.

Maar zodra hij een reutje tegen komt dan ontpropt hij zich tot een vechtersbaasje niet dat hij ooit een gevecht heeft uitgelokt in zijn 10 jarig leven.

Nee ik ben hem altijd voor als ik een reutje zie waar van ik weet jij gaat nu blaffen en jullie zijn geen vriendjes dan draai ik om ik hou van rust.Onze_vrienden

En als Menno op bezoek is dan moppert Banjer wat af zo"n klein dominant keffertje als hij dan soms is tegen zijn huis vriend.

Wil Menno kroelen dan zit Banjer Rechts en Menno Links van mij om de lieve vrede ,Menno is vaak de underdog en dat wil ik niet

Samen thuis even veel rechten oke Banjer is de Alva hond de oudste met 10 jaar,maar wij als mens vinden dat Menno net zoveel rechten heeft in ons huis.Bam_met_buur_hond_simba

Samen de tuin onveilig maken de buren laten schrikken door te blaffen ,samen wandelen en samen eten ,samen voor de kachel de warmte delen.

Het is een mooi stel samen zou niet zonder ze kunnen wand afscheid nemen zal nog moeilijk worden Banjer word bijna 11 jaar een gevaarlijke leeftijd .

5 reacties

 1. plato

  Verschrikkelijk. Maar is er dan niemand geweest die deze vrouw heeft tegengehouden en haar identiteit heeft gevraagd? Belachelijk. Jij had wel wat anders aan je hoofd.

  Maar je zult elkaar nog wel eens tegenkomen en dan is het duidelijk dat zij die kosten moet betalen. Ken je de getuigen van dit ongeluk?

  ’t Is werkelijk vreselijk.

 2. Sijlvia baasje van JOEP

  Lieve Yvonne,
  Het is schokkend dat je dit hebt moeten meemaken, helemaal omdat het nog steeds veels te vaak voorkomt dat mensen hun hond gewoon LOS LATEN LOPEN terwijl dit toch echt VERBODEN is.
  Wij hopen dat je snel zult opknappen en dat je honden er verder niets aan overhouden.

  xxx JOEP en Sijlvia

 3. Min

  Meestal vernoemde wij bij ons thuis de dieren naar boeken, stripfiguren, films en tvseries.
  Bambi, Pluto, Bassie…

 4. Truus

  Bon was van bontje want het was een lapjespoes, Puk was van ukkepuk want ze was zo klein als kitten vergeleken met de volwassen Bon. Kitty, tja, dat is natuurlijk van kitten en Nickie vonden we een leuke naam die we uit een namenboek hadden.

 5. Mijn katten heten: Snoopy, mickey, Nelus.
  En ik moet er niet aan denken dat ze er niet meer zouden zijn.
  Wens je een fijn weekend toe.Liefs:Wilma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s