Nieuwe openings tijden

                                                                       Altijd berijkbaar .

Dat was vroeger toch veel fijner je liep gewoon zo naar binnen en maakte een praatje met de heren op het buro dat kan niet meer

Je moet eerst aan bellen bij de voordeur en dan via de intercom vertellen wat je wil en wie je bent en liefst nog 0_9_0_08_8_4_4_of_112 even bellen voor je komt .

Altijd berijkbaar service op maat. er zijn nieuwe openingstijden per 01-11-2008 Politie Zaanstreek-Waterland op 0900-8844.

De Politie is er voor U zeven dagen per week 24 uur per dag,en in geval van nood.maar ook als U iets verdachts ziet, Aangifte wil doen of Uw wijk Agent spreken.

Aangifte doen . Internet:www.politie.nl >klik op ”Aangifte"Telefonisch:0900-8844 (lokaal tarief) of kom langs op een van onze vijf Plublieke Serevice Punten:

Wilt U wachttijd aan de ballie voorkomen ? Maak dan vooraf een afspraak (0900-8844 )

Meldingen ,vragen en afspraken .U kunt ons 24 uur perdag telefonisch berijken: voor spoedeisendemeldingen en vragen .tussen 09.00 en 22.00 uur voor aangifte en afspraken. 112 als elke seconde telt

Wijkagententspreekuren .Wilt U de wijkagent spreken voor een probleem in Uw buurt? op onze 17 Politie bureaus zijn vaste wijkagentsspreekuren.Kijk op  www.politie.nl/zaanstreek-waterland  of bel 0900 8844 voor een afspraak

Er is echt toch wel veel veranderd dat vind ik best jammer toch vind ik vaak nog wel de politie is onze beste vriend onder weg

maar soms zet ik er een klein ???? voor spreek de taal van U Burgers en geen Buro taal ik snap er niks van leg het goed uit als U ziet dat U niet begrepen word.

Ik kom niet zovaak op buro en meestal ?? kwam ik blij thuis goed geholpen door de Heren en of Dames zo als bij Mishandeling op straat ,Diefstal, Ongeluk en Gevonden of Verloren voorwerpen.

3 reacties

 1. plato vanuit Berlijn

  Hulde voor je kinderen Yvonne. Hoe gaat het nu met de verwondingen? Hopelijk beter. En de schrik zal er nog wel goed in zitten. Die dader moet toch te traceren zijn hoop ik. Daar mag ze zo maar niet mee wegkomen.

 2. ik heb nog veel pijn in mijn buik met lopen en opstaan en zitten hij is helemaal beurs paars blauw en met gaatjes.mijn been gaat ontsteken dus nog maar weer afspreken met de dr .de honden zijn alert op anderen honden bij hun dus ook de schrik in het lijf en ik ben erg bang en nerveus en mijn lijf en alles doet pijn van het los maken van de honden .

 3. vivian

  Dag lieve Yvonne,
  Ik vind dat je een goede enleuke weblog hebt hoor.
  Hoe gaat het verder met je? En met je honden?
  Lieve groeten,
  Vivian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s