Vakantie tijd

                                                                             Vrije tijd

Er lijkt geen eind aan te komen een dag vrij ,een weekend vrij ,een ATV Dag ,een lang weekendof zo maar paar Hanke uurtjes eerder vrij .

Het is December en de eerste Vakantie boekjes vallen al weer op de deur mat en worden de eerst vakanties al weer gepland.Vakantie naar Braband in mei en vakantie in Julie /AugustusMet_de_groep_op_vacantie_2

Imgp0539 Paardenkamp in Westerbork snel de formulieren in vullen en wachten of je bent in of uit gelood in 2009 om in 1 van de 7 weken te gast te zijn.

En dan nog eens bijna de hele maand December vrij heerlijk wat later uit bed rustig aan naar je ouders samen met je Hond

Menno weet ook niet wat hem overkomt uitslapen is ook een luxe voor de Hond die op werkdagen ook om 5.30 op moet staan .

De baas gaat dan naar zijn werk en ja Menno naar Opa en Oma die de oppas hebben en Oma de uitlaat service is op werkdagenDorien_op_gehaald

Ook Banjer is in de war die staat gewoon om 5uur op wakker worden we moeten wandelen ,,,"n vriend/vijand komt zo dan wil ik thuis zijn .

Ik kan niet zonder Menno maar ook niet?? met hem al wacht ik hem al op om 6.00 uur smorgens maar ja heeft die vakantie met zijn baas.

BA BA niks aan en ik maar wachten tot koffie tijd moet die Menno koffie met biskwie van mijn vrouwtje uitslover nee ik niet hoor ik drink water .

Maar goed ze zijn er gelukig samen ga ik lekker dwars doen ik wil knuff knuff met JRen grom en brom en gil het uit ik ik ik wil !!

En Menno zie je denken wat moet je krummel Jr is mijn baas en jij bent een muis zo"n klein ding.nee dan ikke Image0009jpg met mijn hoge benen.

Een kop groter en 3x zo sterk maar altijd lief voor dat kleine mormel dat Banjer heet wat een naam he Bammetje

Het zal wel weer wenen worden na 2 januarie in het nieuwe jaar als mijn baas weer gaat werken moet ik het alleen opnemen tegen Banjer

13 reacties

 1. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen thuis (van jongs af aan) leren dat meehelpen en meewerken vanzelfsprekend is. Dat heb ik van thuis uit mee gekregen en dat krijgen de meiden nu ook mee.

 2. Ik ben het met jullie eens. Maar mijn zoon denkt daar héél anders over.

 3. Ik vind ook dat kinderen (tot op zekere hoogte) moeten leren mee te helpen in het huishouden…

 4. En zo is het! jong geleerd is oud gedaan. ben het helemaal met je eens …..mooie wow

 5. Jacq

  alles wat ze thuis leren, hebben ze later plezier van ook al vinden ze het niet altijd even leuk

 6. Mijn kinderen hebben ook altijd kleine taakjes moeten doen zoals afwassen en je eigen bed opmaken en je kamer opruimen.
  Ze waren daar overigens helemaal niet blij mee.

  Mijn wow staat hier
  http://miekjesmijmeringen.punt.nl/#459369

 7. Ondanks dat ik mijn kinderen in de watten heb gelegd, weten ze zich prima te redden zonder mij. Goed teken toch?

 8. Mijn dochter is ook behoorlijk verwend, hoeft niet veel te doen en wat ze wel moet doen, daar probeert ze onderuit te komen, net als iedere puber! Toch maakt ze eten voor me klaar als ik ziek ben of smeert ze mijn brood voor mijn werk als ik laat ben:) Ach, ik denk ook vaak geniet er maar van er komen nog genoeg plichten zodra je moet gaan werken en huur of hypotheek moet gaan betalen.

 9. Ik hoop dat smijling wordt uigeloot om te gaan! De hele maand december vrij… lijkt me zalig:) Uitslapen, wat is dat ook alweer? Hahaha, ik heb ongeveer anderhalve week vrij eind december, heerlijk!

 10. Wat een leuk logje Ikan-mas. De arme hondjes zijn helemaal in de war met al die vrije dagen. Ik hoop voor Smijling dat hij ingeloot wordt voor de Paardenkamp.

 11. Wat heb je een prachtige foto’s geplaatst.
  Liefs:Wilma.

 12. Complimenten voor het verhaal Yvonne. Erg leuk. En ik hoop ook dat alle vakantie mogen doorgaan.

  Wat heb je die fotocollage mooi gemaakt. Is dat knipwerk? Creatief gedaan. Brengt me weer op ideeën.

 13. ik heb voor smijling 2 scrap boeken gemaakt
  ideetjes op doen U vraagt en ik ?antwoord .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s