Opsporing verzocht

                                                         Zoeken maar waar .

Elke dag was er weer wat het ging niet lekker op school en ook niet thuis niet dat ze klaagde ,maar je merkte het wel aan het gedrag .

Steeds kwam ze later uit school was wat verward de overstap van het lager naar hoger was toch even anders verlopen dan ze dacht

Er werden nieuwe vriendinen gemaakt en nieuwe school vrienden de pubertijd was ook best sterk aan wezig en ja waarom mocht zij het niet en hij wel.

Moeilijk te verklaren waarom een meisje van 12 /13 jaar dingen van een oudere broer nog niet mag het is een verschil van dik 4 jaar tenslotten.

Ze deden ook vaak dingen samen maar ja je wil je pad vergroten net als je vriendinen op school vrijheid blijheid niet weg gebracht en opgehaald door je grote broer of ouders .

Dus trok ze haar stoute schoenen aan en ging op stap de famillie in grote angst achter latend en waar zoek je een kind wat niet gevonden wil worden .

De ouders vroegen rond bij vriendinnen op school bij het buurthuis in noord  het clubhuis in west in de wijk waar ze was gezien nee niemand wist het.

Vader zocht met zijn auto Moeder op haar fiets Broer op zijn brommer en de jongste was thuis voor als er telefoon was .

Vrienden en famillie werden afgebeld samen gingen ze naar Amsterdam op zoek naar het verloren schaap. hun dochter

Het werd al later en stiller ze zochten in het winkel centrum bang dat ze met verkeerde middelen in aanraking zou komen

De politie was ingeschakeld opsporing verzocht.maar het kind had geen strafblad was geen crimineel gewoon avondje stappen??

Na 48 uur werd erg gebeld ze was terecht ze had zich gemeld bij famillie niet naar huis durvend angstig en moe maar ook wel blij ze was weer thuis bijna

Midden in de nacht ze dook meteen in bed op haar kamer hopend dat dit nooit meer zou gebeuren doken haar ouders en broer ook dood moe in bed

Blij dat hun kind er weer was thuis onder moeders vleugels .

17 reacties

 1. Inderdaad heel vervelend, helaas ziet niet iedereen dat zo

 2. ja en dan de incidenten van honden en mensen uit twee anderen woonwijken die last hebben van los lopende honden .Of last veroorzaken door hun hond los te laten een heksenjacht of niet de dupe is de hond en de baas die gebeten zijn .

 3. Min

  Brrr honden die bijten! Maar ja ik ben zelf al eens gebeten. Maar dat ligt inderdaad soms aan de baasjes hoor, die hebben hun honden niet onder “commando”.

 4. ja dat klopt maar als je wil stappen en een hond hebt laat het dier niet los met de smoes hij is ontsnapt, uit de flat met 2 afgesloten deuren ra ra hoe kan dat???

 5. Ik denk dat er iets mis is met de eigenaren, maar goed, wie ben ik. Een hond volgt gewoon zijn instinct en niets anders.

 6. het nare is het zijn vriendjes en vriendinen van mijn banjer en de honden kan ik van naam .hun baasjes niet en vrouwtjes .maar je word bang ze zijn zo groot en banjer maar een haps crackertje .en als ik de hond van onze zoon mee heb blijf ik helemaal uit de buurt van vreemde honden en mensen en fietsen . die is alleen vriendjes met plato.

 7. In een stad horen honden gewoon aangelijnd te zijn.
  Het blijven nou eenmaal dieren en die zijn in principe onvoorspelbaar.

 8. Wij hebben onze hond tegenwoordig niet altijd aan de lijn, het ouwetje sukkelt rustig achter ons aan, maar vroeger lieten we haar zelden los, omdat ze nogal dominant van aard was.Agresieve honden worden meestal zo gemaakt door hun baas.

 9. Tja ik weet niet wat ik er zeggen moet Menno is heel lief in huis en de tuin .maar buiten verdedigd hij mij tegen fietsers op de stoep ,auto”s ,poezen ,mensen het is niet leuk maar ben er soms wel blij om .hij wil niet geaaid worden door onbekenden .maar de honden worden vaak geplaagd door kinderen uit de buurt niet opzettelijk maar onwetendheid denk ik een hond is niet allemans vriend en hij is gewoon lief voor ons hij heeft zijn eigen honden vrienden(inen)en buren die hij wel mag .zijn keuze .maar ik vind het moeilijk mijn hondje leert hem de verkeerde dingen .

 10. Het is een steeds weerkerend probleem. Bazen van honden die het niet eens kunnen worden met elkaar over los laten lopen of aanlijnen.

  Onze dochter heeft een heel grote hond die binnen zo lief is als wat, maar buiten verdedigt hij haar tegen alles wat in de buurt komt. Zo’n dier kan je echt niet los buiten laten lopen.

  Mijn bijdrage staat hier http://miekjesmijmeringen.punt.nl/#464633

 11. ja ik kijk echt goed uit en toch gebeurt het Banjer is al 4 keer gebeten. en ik werd vandaag terwijl ik in gesprek was met een kenisje .aangevallen door een Jack Russel die aan een 5 meter lange lijn liep zn vrouwtje was in gesprek en zag het niet maar door mijn gillen .zij ze tegen haar hond wat doe je nou en liep door .ben niet gebeten maar wel geschrokken van de aanval.

 12. Ja, het is echt heel vervelend. Ik ken het verhaal. Je moet opboksen tegen de bureaucratie. Er moet eerst wat ergs gebeuren willen er afdoende maatregelen worden genomen.

 13. ja en dan zijn dit nog niet eens alle honden gevechten of incidenten in de Noord.Buiten dat ik als mens niet tot de ernstige gevallen behoor heb wel dik drie maanden dokters zorg en extra zorg door mijn echtgenoot gekregen voor mijn wonden en pijndoor dat ik ben gebeten in mijn been en in mijn buik door een Stafford . En de schrik ben ik nog niet over heen .

 14. Truus

  Zelfs als hondenbezitter zou je zo nog angst voor honden krijgen met al die incidenten. Terwijl honden toch eigenlijk wel leuke beesten zijn…..

 15. Mijn herdershond… inmiddels helaas al jaren overleden… liep altijd los maar ik had dan ook de volste vertrouwen in mijn hond…

  Zelf ben ik als kind 2 maal gebeten, eenmaal een vuilnisbakkie en 1 maal door een herder… eentje die niet los mocht lopen en uitgebroken was…

 16. Wat een verhaal. Nou, nou. Ik kan me de angst van de ouders goed voorstellen.

 17. Jammer toch dat zo’n ondernemend kind er niet bij stil staat wat ze de rest van het gezin aandoet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s