Zedenmisdrijf

                                               De Zedendelinquent .

Waar haal je de moet van daan om andermans /vrouw "s kind Sexueel te misbruiken.Wie heeft je het recht gegeven een kind zwaar te beschadigen

Nee niet alleen vandaag of gisteren maar Haar / Zijn leven lang het gaat niet alleen om kleine Meisjes of Jongentjes .

Het is hun leven wat zo maar voor jou plezier kapot is gemaakt nooit meer onbevangen kunnen spelen altijd de angst voor ja waar voor.

Jij zal ook recht hebben op wonen zoals er vandaag in de krant word gevraagd en wie zal dan het volgende slachtoffer worden het buur kindje van de overkant of die van de naaste buur

Destijds werd de discussie aangewakkerd door de moord op een 7 jarig meisje door een man die een straf had uitgezeten wegens kinderverkrachting.

Elke keer weer als ik zo"n. bericht in de krant lees of via radio en tv hoor raak ik in de war,ja nu nog ach zegt men dan jij leeft nog .

Ja maar mijn angst is nooit weg geweest de dag dat ik Sexueel ben misbruikt zal ik nooit vergeten en de dagen er na ook niet

Al de Dokter"s onderzoeken, het Politie bureau, het Gerechtshof .De Rechtzaal, de Raad voor  Kinder bescherming .

Waarom en waar voor heb je dit gedaan je hebt een groot deel van mijn leven verwoest door deze daad en dat je staf hebt gehad is goed .

Door jou schuld heb ik als meisje van7/8 jaar zeker 4 jaar in een kinderhuis moeten wonen en mocht mijn Moeder mij maar een a twee keer per maand opzoeken

Nog heb ik de angst jou ooit te ontmoeten ben ik bang voor jou je hebt mijn onschuld gestolen. wonen mag je van mij maar ver weg heel ver weg vergeten kan ik het niet en vergeven nog minder

Ook een pedofiel moet ergens wonen maar niet in mijn buurt .

6 reacties

 1. Gelukkig zijn de plannen voorlopig uitgesteld want het is een asociale situatie die men schetst. Gelukkig is er veel oppositie van buiten de politiek. Daar zal men toch rekening mee moeten houden.

 2. Knetter

  Beste Ikan mas,

  Vergeving is een groot goed.

  Soms kan het zijn dat ook mensen die zulke daden doen in de war zijn.
  Een stoornis hebben, of weet ik wat meer.

  Mensen hebben allemaal recht op een 2e kans en aangezien 1 op de drie vrouwen wel eens een nare ervaring hebben op sexueel gebied betekend dat nu eenmaal dat ook mensen die een zedendelict hebben begaan bij jou in de buurt meot wonen.

  Dat recht hebben ze namelijk.
  De ene dader is de aqnder niet.

  Elk heeft zijn eigen geschiedenis en de rechtstaat is er om te veroordelen.
  Niet de burger.

 3. Elke burger heeft ook de plicht om de ander te beschermen en ik heb het niet over elke sexuelemisdadeger maar over hem die mijn leven goed stuk heeft gemaakt . en elke keer weer zijn er onschuldige kinderen het slachtoffer net als ik . als je een kind te logeren heb is het jou verantwoordelijkheid dit kind te beschermen .niet te misbruiken .het heeft mijn leven zeer negatief beladen en het doet pijn nu nog ook om er over te schrijven .

 4. Zoiets vergeet je je hele leven niet meer Ikan-mas. Je zal er niet dagelijks aan denken maar het is er altijd, ergens diep weggestopt.

 5. Begrijpelijk Yvonne. Ik vind het moeilijk er iets over te zeggen. Natuurlijk moeten die mensen ook wonen. Maar natuurlijk niet in de buurt van het slachtoffer. Dat lijkt me meer dan duidelijk.

 6. Ach Plaat zo”n reactie komt als ik er wat over lees en hoor .en mischien moet ik mijn mond houden en niet meer schijven over mijn verdriet hier over .ik ben geen mens die wijst met zijn vinger denk altijd wie ben ik om te oordelen. wens eigenlijk iedereen geluk . maar kinderen beschadigen maakt mij zo boos . Ja dan reageer ik mischien wel dom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s