Hulp

Ikan20mas20016_small                                                   Help help .

Henk en Joice maakte een reis terug naar hun geboorte land Indonesie Ikan20mas20023toen nog Nederlands Indie.

Samen terug naar toen en ze zouden foto"s maken zo dat de kinderen en Imgp1452_small kleinkinderen ook mee konden genieten via de foto"s

En de herinering delen met broer en fam in Nederland bij terug komst verhalen over vroeger hun jeugd gingen over en weer weet je nog toen met die gans

Of de Duiven de oorlog en de diversen kampen van internering alles kwam weer boven hoe Ikan20mas20015_small Ikan20mas20025 sterk Mammie was en het verlies .

Van Pappie en de twee kleine zusjes verdiet en vreugde die ze samen deelden als kinderen dan komt na lang wachten een DVD uit Indonesie met de gemaakte foto"s.

Eerst zelf kijken in het vere Limburg en dan komen ze samen naar Noord Holland de foto"s laten zien.Bioscoop Kerk_small

Er staat niets op de  DVD speler doet het niet op de Pc niks te zien.wat nu hulptroepen in schakelen dan maar.ook daar niks te zien.

Ze gaan onverichte zaken weer terug naar Limburg bij het volgende bezoek nemen ze weer de Pasar DVD mee probeer het nog eens en mischien weet iemand raad .

De hulp werd ziek en vakantie de tijd drong maar eens wat mails verstuurd hoe gaat het lukt het met de DVD geen antwoord nee als je ziek bent zit je niet achter de pc.

Er werden vragen gesteld is de DVD al klaar is hij soms kwijt lekker dan hij is wel van mijn broer jij altijd metIkan20mas20027 hulp vragen aan een ander

Had hem naar Kruitvat gebracht wat moet je nu tegen mijn broer zeggen.wij ziek de persoon die wilde helpen ziek en met vakantie .

Ik werd er zieker van Patricia om hulp gevraagt zijn er duplicaaten op je pc en zijn er nog gewoon losse foto"s naast de DVD .

Ik schaam me diep en hoop dat de DVD toch nog word gevonden ik bracht 3  DVD doosjes twee zijn er terug maar de belangrijkste is onvindbaar RA RA RA hoe kan dat .

14 reacties

 1. Min

  Ik heb HvN gisteravond gekeken (dankzij tip van Plato).
  En inderdaad benieuwd hoe het nu gaat aflopen.

 2. Truus

  Ik heb de uitzending gezien Ikan-mas, je wordt nog beroemd ja. 😉 Maar liever niet op deze manier hè. 😦 Ik hoop echt dat er nu iets gaat gebeuren want dit kan zo niet langer! Ik hoop dat het nu weer beter gaat met jullie, sterkte in ieder geval.

 3. Jammer dat ik het net gemist heb. Maar ik kan nog gaan kijken naar uitzending gemist he. Ga ik eens even proberen.

 4. Ja, ik heb het gezien….op http://www.Hart van Nederland.nl. Keurig stukje. Alleen die brief van de gemeente Zaanstad heeft dus niet geholpen want het is weer gebeurd. En de schade is ook niet vergoed. Dus in feite had de uitzending daar op in moeten gaan.

 5. Yvonne….op mijn welkomsttekst staat nu de link naar de uitzending. Een foto van jou op de bank met de honden, staat er onder.
  Kan niet missen.

  Voor iedereen die het nog niet heeft gezien.

 6. Nou ik heb het net bekeken bij Plato. Als die muilkorf zomaar af gaat dan heb je d’r ook niks aan. Hopelijk wordt er echt iets aan gedaan zeg, en dat jullie de kosten iig vergoed krijgen. En een bloemetje voor de schrik zou ok niet gek zijn he..

 7. Ik heb de uitzending ook gezien dankzij de tip van Plato.
  Leuk een bewegend mens mens achter de web-log te zien.
  Ik ben benieuwd of die meneer nu over de balk gaat komen?

 8. Meneer Jochen S heeft wel tegen de politie verteld dat hij de schade wil betalen =/-250 euro .buiten de dokter en het ziekenhuis en de bijna 4 maanden verzorging van mijn wonden door mijn man .na 5 dagen melde Dhr J S zich . na dat ik de tiplijn van de krant had gebeld.op de brieven van de rechtsbijstand reageerd hij niet .nog geen excuus . en nu zet iemand een reactie op webregio.nl zaanstreek (namens )Wormerveerder op 17 nov 2008 om 22.55de eigenaar was bereid de schade te betalen maar heeft nog geen rekening ontvangen van bijde gevallen
  dat kan ook niet eerst moeten de wonden geheeld zijn en het totaal plaatje van de kosten te zien zijn ook van Achmea PWZ

 9. Truus

  Tjonge, wat een gedoe Ikan-mas. In ieder geval is het balletje nu gaan rollen. Goed zo!

 10. Ik heb de uitzending gezien op tv, leuk om je eens ‘in het echt’ te zien. Maar waardeloos dat die hond daar nog steeds rondloopt, en zo’n muilkorf helpt blijkbaar ook helemaal niet. Is het soms een hond met een wat stompere snuit zoals bij dog-achtigen? Kan zijn dat zo’n muilkorf daardoor niet goed blijft zitten.

 11. geen idee
  een goed tuig van leer en een stevige keting zal ook genoeg zijn .maar hij/zij laten het beest met regelmaat los ?

 12. Laten ze hem los?? Onvoorstelbaar zeg, ook nog nadat hij jullie gebeten heeft? Dan is er echt wel een steekje los bij die lui.

 13. Wat vervelend Ikan-mas, ik hoop voor je/jullie dat de foto’s weer gevonden worden.

 14. ja ik ook want als je iemand wil helpen .zorg je toch als het niet lukt dat je de DVD netjes terug bezorgd of terug laat halen .zodat het weer bij de rechtmatige eigenaar terug bezorgd kan worden . ik vind het vrezelijk dat dit mij over komt .wie wet waneer deze mensen ooit weer zo”n reis kunnen maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s