Zilveren Award

                                                                     De Award .

Niet dat ik dacht om een Award te verdienen daar vond ik het uiterlijk nog niet echt goed genoeg voor maar wat krietiek van buiten af is mooi mee genomen

Nu nog proberen om het op de aangewezen punten te verbeteren mischien lukt het dan ooit koper of zelfs goud in de wacht te slepen ??

Bedankt voor de tips .

Keuringsrapport van:

De weblog van Smijling en Matjan gaat over hun honden en wat ze allemaal meemaken. De weblog opent best snel het is alleen jammer dat je geen kopfoto gebruikt dat maakt een weblog wel een beetje mooier. Verder de kleuren van je weblog dat vloekt een beetje maar iedereen houdt van andere kleuren. De middelste kolom, wat nu blauw is, als je die een andere kleur geeft kan je de tekst beter lezen. Je gebruikt in de rechter- en linker kolom dezelfde plaatjes of links zo als de wie en de zinloosgeweld en die van de dierenbescherming en daar werkt de link niet van. Het gastenboeklinkje bij je welkomtekst werkt ook niet en het filmpje van sbs6 die klopt niet zie een ander filmpje dan het plaatje. De grijze balk bij de reclame boven aan je weblog maak die de zelfde kleur als de rest.

Hoe is de laadtijd? = 5 pt.
Hoe is de leesbaarheid? = 3 pt.
Hoe is jouw taalgebruik? = 4 pt.
Hoe gebruik je afbeeldingen? = 3 pt.
Werken je links? = 3 pt.
Gebruik je extraatjes? = 3 pt.
Hoe zit je web-log technisch in elkaar? = 3 pt.
Benut je alle mogelijkheden van web-log.nl? = 3 pt.
Is je log in harmonie? = 3 pt.
Hoe is de navigatie in je log? = 3 pt.

Tips:
1- voeg mij toe aan je vriendenlijst die werkt niet deze kan weg.
2-Doe het gastenboek en dat van het filmpje van sbs6 weg bij de welkom tekst en als die links weer goed werken zet het dan rechts of links in de kolom zo komt de welkom mooier er uit te zien.
3-Die grijze balk geef die de zelfde kleur als wat er onder staat
4-De categorielijst is erg lang op je weblog je kan ook de Categorie cloud.
5-Doe de dubbele plaatjes en de wie van je weblog verwijderen en zorg dat alle links goed werken
6-Er is zoveel meer mogelijk en het lijkt moeilijker dan het is, probeer het eens uit en als je vragen hebt, schroom niet ze te stellen, wij helpen je graag verder en ook op het Web-Log Forum zitten veel mensen die je willen/kunnen/zullen helpen als je er niet uitkomt met alle info die daar te vinden is.

Met 33 punten een

Log-vd-Maand Januari

Posted: 03 Feb 2009 10:27 AM PST

12 reacties

 1. Hallo mevrouw yvonne,

  Erg leuk stukje !! Ik voel mij erg vereerd. Mijn doel is een speciale fiets zoeken voor mensen die dat nodig hebben. Als mensen met een geschikte fiets naar huis gaan, is voor mij waardering voldoende. Maar nu zo zwart op wit te lezen dat je zo tevreden bent, maakt mij erg trots en vooral blij.
  Leuke blog, natuurlijk kun je foto van mijn website pikken.

  Groet,
  Annet

 2. Leuk he zijn we samen blij .ik heb al veel geoefend in de buurt nu nog eens stukje verder .groet yvonne

 3. Truus

  Zo te horen ben jij een dik tevreden klant Ikan-mas. Wat fijn om te lezen dat je nu zo’n mooie fiets hebt. Heel veel plezier ermee!

 4. Volgens mij is die mevrouw Annet een mevrouw bij wie ik volgende keer mijn fiets ga kopen. Want als iemand zo aardig is, dan wil ik daar graag klant zijn.

 5. Hoi Plato,

  Wat een lieve woorden. Dank je wel. Ik ben dan wel erg lief, maar je zal ook een lieve man moeten vinden zoals Ikan-mas heeft. Anders ben je nog nergens !! hihi

  Groet,
  Annet

 6. Plato

  Mevrouw Annet, ik ben zelf al een man en als ik wat zoek, dan is het toch maar liever een lieve vrouw. Maar de lieve zijn allemaal al getrouwd. Snik en snotter.

 7. Gefeliciteerd Ikan-Mas!!! 🙂
  Ik zie dat je al wat tips opgevolgd hebt zoals de witte achtergrond voor je tekst. Het is inderdaad wat makkelijker leesbaar. 🙂

 8. plato

  Ach, het is ook maar een mening. Je moet gewoon doen wat je zelf wilt hoor. Ik vind het best een goede weblog.

 9. ja dat is waar daar valt Melody niet over maar er zitten wat foutjes die ik graag kwijt ben . en mijn liefste hulpje zit in belgiedus kan ik even geen hulp vragen .maar ik stuur wel een hulp mail met ww er bij wie weet komt het voor elkaar als deze persoon weer thuis is .

 10. plato

  Vraag maar op dit emailadres Yvonne, want dat kan ik openen.

 11. Sorry Plato snap je antwoord niet echt . kan je niet helpen moet ik het aan melody vragen wat moet ik openen ????????????????

 12. Anoniem

  Yvonne: ik bedoel… geef je webloggegevens even door op plato2002@hotmail.com. Dan kan ik je weblog aanpassen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s