Verzamelen

                                                            Ditjes en Datjes .

Er is heel wat verzamelt door de jaren heen van speelgoed tot noem maar op een ware verzamel woede heerste Vaantjes er af en toe .

Popen Puzzels, Postzegels .Stickers ,Speldjes, Lego. Playmobiel, Tekeningen ,Kleurplaatjes ,Brieven en Kaarten. Souveniers ,Schelpen ,Cd en Dvd . Beren

Diploma ’s van Judo en Zwem diploma"s.School diploma"s,Sport dagen ,er kwam geen einde aan steeds meer en elk kind en kleinkind bracht het mooiste werk stukje mee.

En nu kijk je op latere leeftijd met verwondering naar wat er allemaal nog voor mooi"s ligt in de kast voor herineringen  aan mooie tijden .

Keurings raporten van de huisdieren van Kinderboerderij Darwinpark, Troetel-dieren dag,gemaakte dier  Verzorgings diploma"s de prijsjes, Medailles,Vaantjes, Paardrij diploma"sEerste_prijs

De kinderen vinden er niks meer aan de ooit verworven raporten en kranten knippsels die Moeder trots bewarden in het plakboek.

Plakboeken van de Blijde Ruiters. en de Molens op de Zaansche schans Flipo"sen albums met plaatjes.

Zo zie je dat tijden veranderen nu kijken de kleinkinderen nog trots naar de behaalde Lastscan diploma"s van hun ouders

Maar het gaat over al blijven de verhalen en herineringen aan de mooie tijd aan hun jeugd bestaan al is het maar op de vergeelde foto"s in het plakboek

De foto boeken namen ze mee met op zich zelf gaan wonen en nu spaar ik foto"s in mapjes op de PC die moeder dan later weer brand op CD of DVD

Van de Kinderen -Kleinkinderen-Huisdieren _Famillie -Frends -Natuur en van alles wat ze mooi vind om haar heen de songfestifals in de Wilg en dansen in De Brug.kleine kinderen worden groot dus nu genieten van de kleinkinderen .

10 reacties

 1. Het is natuurlijk te gek voor woorden als je jezelf als een kerstboom moet verlichten om veilig op straat te kunnen lopen. De straatverlichting zou toch voldoende moeten zijn.
  Mooi geschreven en ik wens je veilige wandelingen in het nieuwe jaar.

 2. tja een wow over verlichting inderdaad maar wel een beetje mopperige(glimlach)
  Novelle

 3. tegen woordig haalt men zijnrijbeweis bij een Unox of hema worst .en zal het de medeweggebruiker WORST zijn of de ander veilig is .

 4. Toch vind ik het een goed idee van je om ze van een lichtje te voorzien. Voor jezelf een jas die in het donker opvalt en dan zou het toch veilig genoeg moeten zijn.

 5. En toch lijkt het me best leuk een hond tegen te komen met een lampje! 😉

 6. Helaas is het ook hier in de stad zo gesteld….. de gemeente wil bezuinigen en doet dat op verlichting van de minder drukke straten….alsof daar geen mensen wonen, geen hond er uit moet in het donker….

  Wens je nog vele leuke wandeling maar vooral een behouden thuiskomst iedere keer!

  Een heldere WoW, mopperig mag, want het is terecht immers…

  Lieve groeten Melody

 7. Gezien worden is zeker in donkere dagen heel erg belangrijk.
  Ik wens je een verlicht 2009 Ikan-mas

 8. Mooi stukje. Maar je trekt het ongeluk de laatste tijd wel aan hoor Yvonne. Misschien toch maar een mijnwerkerslamp op de kop?

 9. Wat zul jij een enorme verzameling hebben. Nooit weg doen hoor. Later gaan ze het waarderen, denk ik. Hoop ik tenminste want ik heb ook zoveel spullen van de kinderen.

 10. Leuk dat je plakboeken vol herinneringen hebt Ikan-Mas. Ik zou ze maar goed bewaren! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s