Zorgen

                                                            Broers en Zusters.

Lagi_berduaan Broer Henk komt op bezoek om voor de 3de keer de foto"s te kunnen laten zien die we nog niet konden zien om dat we de     D V D niet konden openen .

En voor de verjaardag van Bert om dat die in het midden van de week valt komen Henk en Joice op zondag een paar dagen eerder .

Bij het af halen van de trein zegt hij al ik ben ziek en Joice beaamt dat hij kucht en hoest nee echt lekker voelt hij zich niet .

Het is elke keer weer een hele reis van uit Weert naar Wormerveer maar hij heeft het voor over om elke keer weer te komen .

We zijn blij als hij er is en we genieten van de mooie foto"s die nu door dochter Patricia op een stick zijn gezet,de D V D uit Indonesie is nog altijd ergens in huis bij Plato waar hij zoek raakte ?

We drinken warme thee en Bert heeft lekker Indisch gekookt voor het bezoek en onder tussen laat ik Joice foto"s zien van de familie.Belanja_di_super_indo_sukabumi

Onze kinderen en kleinkinderen  onze ouders en zusters en broers ,de huisdieren de dag is al weer veel te snel te einde .

Bert brengt zijn broertje en Joice naar het station met de auto wees voorzichtig en morgen niet werken hoor ga naar de dokter .

Het is al bijna 20.00 uur als Joice belt Henk erg ziek hij heeft koorts bel de dokter of de kinderen voor hulp ja en bel even terug.

Het gaat snel Patricia beld later Papa gaat morgen naar de dokter het gaat nu wel als er wat is bellen we goed .

Je woont te ver weg je kan niet even zo maar naar je broertje voor hulp maar ook hier maken we ons zorgen om Pict2958 Henk en Joice.

En nu na een poosje aan sukkelen is Henk opgenomen in het St Jan Gasthuis en hopen we op zijn herstel we houden contact met de Anesti en Paticia en Joice

Vandaag maar Jenny en Leni bellen om te zeggen dat hun Broertje Henk ziek is ja dan maar af wachten en af en toe Mailen via Hyves of bellen en een kaartje sturen via T N T

Veel liefs en sterkte in gedachten zijn we bij jullie . tot we op bezoek kunnen en mogen komen .maar dan is is Henk verplaats van Weert naar het A Z M in Maastricht ietsje verder vanuit Noord Holland

7 reacties

 1. Ja Yvonne, tijden veranderen, soms niet altijd even leuk. Maar ach, zo is het leven, één grote verandering! Ik kom je een heel gezond, gelukkig en warm 2009 wensen, jou en iedereen die je lief is.

 2. Hoihoi, ik wens je :

  W-aanzinnig
  o-ntroerend
  W-aarlijk

  een prachtig 2009 met alles in elke WoW eveneens prachtig omschreven!

  Lieve groeten Melody

 3. Verbrokkeling van de familieverhoudingen zie je overal. Je kunt maar beter niet al te zeer hopen op een totale reunie. Laat iedereen komen die wil komen. En maak je niet druk om de wegblijvers. Want anders word je gek.

 4. Als je een uitgebreide familie hebt is het wel erg moeilijk om ze allemaal samen te laten komen. Geniet van diegenen die wel kunnen/willen komen.
  De beste wensen voor het nieuwe jaar. 🙂

 5. Veel sterkte van mij voor de zieke, voor jou en Bert en verder de hele familie. Hopelijk komt alles goed.

 6. Weert-Wormerveer is inderdaad een hele reis Ikan-mas. Altijd leuk om foto’s te bekijken. 🙂
  Wat naar dat je zwager ziek is, ik hoop dat hij snel op mag knappen.

 7. Sterkte voor Henk, Yvonne. Hopelijk knapt hij snel weer op. En dat van die DVD is goed dat je ze nu gezien hebt, die foto’s. Door mijn schuld was bijna alles in de soep gelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s