Huwelijk

                                                      45 jaar getrouwd.

21_09_1961 Het is bijna zo ver ons 45 jarg huwelijk dan mag je toch wel met trots even terug kijken op al die jaren dat je samen hebt gedeelt in lief en leed.

We leerden elkaar kennenin 1958 nee gewoon af en toe een praatje als je elkaar tegen kwam maar in 1959 opweg naar Krommenie.

Vroeg hij mij heb jij verkering Nee het was uit met Kees Vernimmen ik was vrij en jij ook en je vroeg of ik mee wilde naar de bioscoop

Zo kwam het dat we ons op 25 december 1960 verloofde zo als het in die tijd nog ging eerst verkering dan verloven en dan trouwen.

We hadden een fijne tijd samen en gingen overal naar toe haden ook veel de zelfde interesees de natuur   dieren . tekenen .en ja jij Muziek .

De_rollers_1958 Indo Rock met de Rollers en Lydia ik kon niet dansen dus vond dat niks wel de muziek maar niet de dansvloer achter af wel een foutje van mij .

Om dat ik onder behandeling was van de Gynaloog Dr Willemse was  hij het die ondekte dat ik in April 1964 al zeker 4 maanden zwanger was .

Waarna we besloten om te trouwen we gingen in ondertrouw en op donderdag14 Mei 1964 trouwde we op het stadhuis in ZaandamTekenen_14_05_1964

Ons eerste kindje kwam op 29 06 1964 ter wereld in het Johannes ziekenhuis in Zaandam een zoontje B M er kwamen nog 5 zwangerschappen hierna

We kregen nog een zoontje S A en twee dochtertjes C M en A V M, en we verloren twee keer door een spontane miskraam een baby

Ons Huwelijk werd ook nog gezegend met 7 Kleinkinderen er waren Ups en Downs maar onze band was goed dus stormen kwamen we ook samen te boven

En kunnen we terug kijken op een goed huwelijk ik zou jou zo weer als echtgenoot nemen je bent een lieve Vader en zorgzaame Echtgenoot.

En moederdag 2009 was een mooie dag met lekker weer het zonnetje erbij wat wil een mens nog meer te wensen

Zij die er aan dachten waren er en van de anderen een mooie kaart we wilden geen Bloemen of Kado het wel of niet aanwezig zijn was genoeg.

7 reacties

 1. Alweer zo’n wijs logje Ikan-mas. Als slechthorende gaat webloggen en mailen me makkelijker af dan een gesprek voeren. 😉

 2. truus volgens mij ben jij en zeer lieve vrouw .

 3. Truus is een wijs mens. En een heel goede vriendin. Jullie zouden elkaar beslist liggen.

 4. zo voelt dat voor mij ook plato
  somige mensen kan je niet maar voelen goed aan .

 5. Kijk, van zoveel lof wordt ik nu weer verlegen… 🙂

 6. Plato

  Alvast gefeliciteerd, Yvonne. 45 Jaar met jouw lief. Dat is een enorme tijd. Als ik thuis ben zal ik jullie natuurlijk nog op een andere manier feliciteren maar hier doe ik het alvast maar even virtueel. Nog vele jaren in gezondheid, vrede en vreugde 🙂 En dat gaat lukken.

 7. Jullie leerden elkaar kennen in 1958, toen was ik 1 jaar oud Ikan-mas. 🙂
  Veels te laat maar alsnog van Harte gefeliciteerd met jullie 45-jarige huwelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s