Vensterbank

                                                    Voorbij gangers .

Matj_small Matjan was als eerste van onze Jacky"s die net als onze 3 Poesen op de bank leuning naar buiten kijkt,als pupje via je schoot.

En borst verder klimend tot de leuning was bereikt kijken naar buiten naar de Musjes en Koolmeesjes  in de Hortensia.

Later als ze wat ouder zijn liggen ze zo maar samen op de bankleuning Poes en Hond de ene keer Micky en Miesje met Tannie ,dan weer Micky en Matjan.Bajer_en_jack_op_de_mat

De katten moeten hun plekje toch delen met het pupje na Matjan komen Jack en Banjer die ook een plekje willen voor de vensterbank om naar buiten te kijken .

De poesen hebben de oudste rechten en wat weten die mini hondjes nu van poesen af ,ja dat ze een mooie staart hebben om mee te spelen maar de mini"s vergeten de nagels ,AU.

Jack_en_banjer_voor_het_raam En dan komt ook de tijd dat ik mij realiseer dat Banjer ons laatste hondje zal zijn ,op een gegeven moment moet je een keuze maken je word ouder en je mogelijkheden beperkt.

Er zal een dag komen dat je thuis komt en er niet een kwipelend en blaffend hondje op je wacht bij de voor deur maar de stilte .Nog_samen

Banjer die vanaf dat ik binnen ben niet meer van mijn zijde wijkt en me overal volgd om maar zo dicht mogelijk bij mij te zijn.

Soms vraagt hij met zijn kopje scheef gehouden naar mij toe til mij .Draag me mee naar boven of naar beneden daar ik af en toe bang ben dat hij op zijn leeftijd een vrije val van de trap trede neemt Miesje_tannie_mickey naar beneden.

Ik moet er toch niet aan denken dat de tijd voorbij zal zijn en er geen Hond meer op de bank voor het raam ligt die nieuwschierig alle voorbijgangers bekijkt en met blafjes of zacht grommen commentaar geeft op passeerende Honden of buurtbewoners.

Het wandelen word met hem een geduld oefening met veel gesnuffel op zoek naar zijn vriendinnen,vrouwtje en Banjer beide met een tempo dat ver onder stapvoets ligt door hun beperking bij het wandelen.Jack_matjan_banjer

Je hoort het verschil wie voorbij loopt Coby en Hans, Nel en Gerit,Wil ,Sonja en Kees,Anna ,Anne en Bernd,of de buurman met de BMW.Roos.

Je moet er niet aan denken datde Hond bij een ander zou moeten leven omdat het vrouwtje Jack_menno_banjer_okt_2005_small de geest heeft gegeven.

Je zou het eeuwige leven willen hebben zodat we samen in lengte van dagen onze wandelingentjes kunnen maken Banjer en ik

5 reacties

  1. Ja,ja, zelfs over iets als ontlasting kan jij nog een informatief logje maken Ikan-mas. Knap hoor. 😉

  2. Ik zal niet zeggen dat ik er schijt aan heb, maar gelukkig heb ik van al die dingen geen last 🙂

  3. Gelukig maar Plato .Het is een groot ongemak als je moet maar niet kan .of je hebt onderweg een storting . het kan en groot probleem zijn .

  4. plato

    Dat gaan jullie redden hoor. Jullie overleven Banjer heel lang. En voorlopig hebben jullie hem nog, de ouwe blaffer.

  5. Jammer dat de gezondheid het niet (meer) toelaat om na Banjer een nieuw hondje te nemen Ikan-mas.
    Geniet voorlopig nog maar van elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s