Overdacht

                                                           Nadenken .

Zondag avond 20.15 de laadste wandeling van de Hond en het vrouwtje ze overdenkt de dag tijdens de wandeling .

Ze begint bij het opstaan om 6 uur "morgen"s en de eerste wandeling de zon staat al laag te kijken over de daken  van de huizen.

De Kouwtjes en de Meeuwen maken het school plein onveilig Do_met_san  de Houtduif zoekt naar voedsel en Ganzen vliegen gakkend over haar hoofd.

Ze gaan terug naar huis de Hond eet een kluifje en zij drinkt koffie met haar echtgenoot waarna de taffel word gedekt voor de brunch.

Het is wachten op hun Kind die komt brunchen en ondertussen luisteren ze naar Vroege Vogels op de radio wat gaat over het los lopen van Poesen.(en aanlijnen van de Honden).Eendjes_voeren_2

Na de brunch gaan ze wandelen Moeder en Zoon met de Honden en ze kijken naar de dingen in de natuur een nestje met jonge Spinnetjes .

Hoe de Vogels de kersen uit de kersenboom hebben geplundert en de pitten over de stoep verspreid liggen straks zijn de aalbessen aan de beurt .

Moeder Eend vliegd luid kwakkend weg met haar Pul uit schrik van op eens de kop van een Hond boven het water langs de kade waar zij zwemt.

De dag verstrijkt ze kijkt naar de foto"s op de PC van haar kinderen en kleinkinderen de kiekjes die ze ooit Dominique_kijkenmaakten

Soms mist ze het contact wat is het fijn als de kleintjes komen spelen maar ze worden groter en spelen word school en studeren

Ze hebben recht op hun eigen leven fijne dingen doen met vrienden en vriendinnen Maar diep in haar hart hoopt ze op hun komst of zomaar een berichtje als toen

Oma zullen we pen vriendinnen worden ,of Oma een gedichtje voor U. een mooie tekening voor Opa een knutsel van school.

En dan nu vanavond Oma Oma . ze kijkt om haar kleindochter het kleine meisje is groot geworden ze schiet vol en tranen stromen niet huilen Oma

Het is lang geleden dat zei haar heeft gezien heeft , ja een foto op Hyves het verdriet van de scheiding van haar ouders komt boven Waarom nu .

Ik mis haar mijn kleine meisje ik gun haar de vrijheid maar bij het door nemen van mijn dag komen ze toch allemaal voorbij . ze wonen in mijn hart en in mijn hoofd

Ba en zijn gezin ,Jr en Do ,C en J, Di en Mo en hun gezin. A en M en gezin kinderen en kleinkinderen nadenken en je hoofd leeg maken voor de nacht ?????

6 reacties

 1. Ik neem aan dat jij dit blad ook krijgt Ikan-mas? De meeste bladen hebben wel een vraag en antwoord rubriek, misschien ook iets voor dit blad?

 2. Goed dat jij alvast die aandacht geeft.
  Liefs:Wilma.

 3. ja lijkt mij ook .ik krijg het blad ook en mis te dit vraag en antwoord ?

 4. Heb je het al eens voorgesteld aan dat blad? Misschien nemen ze je idee wel meteen over.

 5. plato

  Je zou ze het liefst allemaal bij elkaar willen hebben, niet? Dat kan natuurlijk niet altijd. Maar het toont aan hoeveel je van ze houdt en wat een liefhebbende (groot)moeder je bent.

 6. Ik sluit me bij Plato aan Ikan-mas.
  Je hebt een groot hart. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s