School

                                                               en het Etiket .

Wat is dat toch met de kinderen op school en de leerkrachten word er nog wel geluisterd als een kind om hulp vraagd.

Imgp2436 Van school naar de Gymles en naar de Zwemles lopen de kinderen in een rij met de leerkrachten dan gebeurt het er word per ongeluk op de hiel van de voorganger getrapt .

Na drie keer vraagt de leerling om hulp het word vervelend dat geschop tegen de hiel de leerkracht schenkt er geen aandacht aan.

Na de Gymles neemt de gepeste leerling (de pester ) in een Judo greep er word meteen gereageerd nu dit kan niet Rop zegt de leerkracht.

Je mag een klas genootje niet (wurgen ) je moet je beheersen en het melden als je gepest word ja Juf dat heb ik gedaan op weg naar het Zwembad.

Ouders komen na school tijd hun beklag doen de Judo greep kon niet Schoppen wel?en de ouders van de Judo knaap moeten voor gesprek op school komen.

Juf heeft het al moeilijk genoeg met al de leerlingen in haar klas met etiket meer kan ze er echt niet bij hebben er moet wat worden gedaan aan de knul met Judo greep .

Naar het buro voor hulp van een Orthopedagoge Juf heeft al kinderen met ADHD ,Dyslexie ,Dyscalculie , DMM ,MBD , PDD,NOS ,Diabetes .

Waarom word er altijd partij gekozen voor het kind wat PEST en niet hulp geboden aan een kind wat GEPEST word

Het begind vaak met zo iets onschuldigs jij mag niet mee doen of jij bent stom .en de lievelingentjes die even na blijven om de klas te vegen op een voetstuk gezet.

Nee als je op het schoolplein staat en hoort welk kind al niet bij het Medisch Opvoed Buro lopen met hun ouders als je geen etiket hebt hoor je er niet bij

Kinderen met rug zakjes zijn zeer gewenst deze judo man met amper 4 maanden les was meteen een crimineel maar wel het slachtoffer van PESTEN

Judo was voor hem beter om dat hij ook een etiket had met zijn beperking Astma enz: maar daar hield de school dan geen rekening mee .

De leerlingen waar van bekend was dat ze een rugzakje hebben dat was genoeg Juf kon het niet aan zoveel kinderen in haar klas met beperking en de school ?

Ja die stuurde de leerlingen niet door naar het speciaal onderwijs die tijd was geweest iedereen heeft nu recht op scholing van de regualere school .

Via de BOSK of de PIJLER en KRAM is er ook advies te vragen over PESTEN op school.

6 reacties

  1. Een echt Valentijnsverhaal Ikan-mas. Ik zelf ben in ieder geval monogaam.

  2. ikan-mas ook samen met Toke .we zijn dit jaar 45 jaar getrouwd en al bijna 50 jaar samen dit zit wel goed volgens mij

  3. Een lastig probleem Ikan-mas. Een juiste aanpak is niet altijd even makkelijk denk ik. Het zal vast niet meevallen om leerkracht te zijn tegenwoordig.

  4. nee Truus dat geloof ik ook niet. Ik heb op diversen scholen les gehad en onze kinderen zijn ook verschillende scholen geweest.ik heb op diversen scholen in comisies mee geholpen en veel gezien en gehoord . maar vaak is het kind wat geplaagd word de dupe .waar twee kijfen zijn er ook twee die ??gehoord moeten worden .

  5. Willem

    Gelukkig is er de laatste tijd wel meer aandacht voor dit onderwerp. Veel op school over praten en pesters zich bewust laten worden van het effect van daden, dat helpt wel, denk ik.

  6. Wim op deze school wil men alleen positive kritiek .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s