Donkeren wolken

                                                                       Jan en Jans .

Waarom elke keer weer vroeg ze zich af waarom zij er waren zoveel mensen op de wereld waarom was zij het steeds die zo oer stom was .

Bijna dagelijks werd het haar wel onder de neus geduwd stom ben jij oer stom ja nu word je boos maar je gelooft ook alles wat men zegt tegen je .

Loop toch gewoon door als er iemand met je wil praten je gelooft ook alles mensen zijn niet zoals je denkt , ze proberen je alleen te vangen voor hun klusjes.

Pas nou eens op als je gaat winkelen je loopt zo tegen de verkeerde aan en dan je verdedegen kan je niet kan Jan het weer opknappen voor je .

Je hebt elke keer wat aan de hand is het niet met de een is het met een ander luister toch niet altijd naar anderen mensen

Je hebt al genoeg aan je eigen huis en gezin denk eens aan je kinderen zij worden ook ter schande door het gedrag van hun moeder .

Als het je niet aanstaat hier pak je koffer en vertrek ik blijf hier wel wonen en jij zoekt het maar uit met je vrienden .

Jan rattelde maar door ze hoorde het al lang niet meer ze was er aan (gewent )om vernederd te worden er was toch niks goed aan haar .

Ze deugde niet voor het leven ze was dom geboren en nooit verder gekomen dan stom lui en moeilijk onbruikbaar was ze ……

Ze bleef te lang weg met naar de winkel ze stond maar te kletsen en was te vriendelijk voor haar mede mensen ging voor alles op zei.

Pas maar op straks pakken ze je nog of slaan ze je dood ,kan je pakjes weg brengen ik zie je nog wel aan lager wal komen .

Ik kom je niet helpen je luisterd toch niet naar wat ik je zeg je luisterd liever naar anderen en hun advies ga bij hun wonen je wil hier toch niet wonen .

En van onze gezins leden hoef je geen hulp te verwachten je hebt het aan je eigen te danken al de woorden van Jansje werden op de weegschaal gewogen zij was zo door en door slecht?

Ze was toch de wat preutse vrouw ze zou heus niet vreemd gaan of dingen doen die niet door de beugel konden ze was gewoon en wat verlegen persoon meer niet ons Jansje

5 reacties

 1. plato

  Dat is niet erg aardig van die man: Hij zou wel eens wat meer betrokkenheid kunnen tonen. Die vrouw verzint die pijn toch zeker niet? Nou dan.

  Niet leuk om te lezen hoor. Ik word er een beetje triest van.

 2. Ai Ikan-mas, dat is geen prettig gesprek zo. 😦
  De man heeft wel een beetje gelijk, misschien is het toch beter om er een keer naar te laten kijken…

 3. Ik denk dat Truus gelijk heeft. Maar die man brengt het niet op een aardige manier.

 4. Plato

  En hij was Jan…de man die het allemaal zo goed wist en het zo heerlijk grof kon brengen dat ze ervan in elkaar kromp. Gek hoor zoals sommige mensen kunnen zijn.

 5. Anoniem

  ja snap jij hoe iemand Jansje zo kan af bekken ik niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s