op Reis in 2009

            Indeling_huisjes                                    Nederland -Blitterswijck .

Mijn hemel waar ligt dat ergens volgens ons heel ver weg in Limburg .Maar toch ook wel weer dicht bij huis om op vakantie te gaan.

Met TRACKS TRAVEL op reis van 12 t/m 18 juni 2009 om 7 uur komen onze zoon en de hond binnen we gaan zo direct vertrekken naar WKW 4.

Daar halen we Doortje op want ze gaan weer samen op vakantie met een groep Doortje en Smijling het is een eind omrijden door werk aan de spoorovergang van Zaandijk .

Doortje staat binnen ook al klaar en komt samen met haar begeleidster en Smijling naar buiten lopen de koffer gaat in de auto en we gaan .Wasbeertje_in_het_dieren_park

Overzicht Ze moeten wel genoeg drinken de twee geliefde en zich laten in smeren we rijden naar IKEA in HAARLEM waar de bus hun komt ophalen .

De bus komt op tijd en er stappen nog wat mensen in en dan een twee drie zwaaien maar en dan gaan ze ,en wij naar huis Via Zaandam Centrum

Even langs bij Toko GEMBIRA op de Rozengracht wat op het moment ook een zoek plaatje is en dan naar huis een warme lemper mee enz:.

Guus_meeuwis Donderdag belt Allie de Moeder van Dorien hoe laat komen ze weer terug met de bus ? ja rond 4 uur als ze niet in een file staan onderweg naar Haarlem.

En wij weten niet hier vandaan hoe de situatie is rond de Coentunnel maar reken maar zo rond 5 a 6 uur dat we Dorien bij WKW 4 hebben thuis gebracht . Hertog_jan_brouwerij

En dan moeten wij nog naar huis via Plein 13 waar ook een grote file staat rond deze tijd , de kinderen hadden een fijne week gehad en de verhalen blijven komen.

Hebben jullie nog foto"s gemaakt en hoe was het concert van GUUS MEEUWIS lekker gewandeld en gezwommen lekker uit eten geweest de bierbrouwerij bekeken .

Smijling_en_dorien_2009 Ze waren met 19 Deelnemers en de Reisbegeleiding bestond uit 5 personen en 1 Chauffeur een leuke groep uit diversen Plaatsen in Nederland samen op vakantie

mooie omgeving op bungalowpark Het Roekenbos in Vakantiepark van LANDAL

in BLITTERSWIJK Limburg

6 reacties

 1. plato

  Ja, maar nu zou ik ook wel foto’s willen van al die mooie taferelen. Mag dat?

 2. plato

  Yvonne, ik ben weer thuis hoor. Dus als je morgen langs wandelt, geef even een gil, dan praten we even…ook over je weblog en wat ik daaraan kan doen voor je.

  OK?

 3. Dat was leuk voor de kleuters. Eerst zelf de spulletjes bij elkaar zoeken en er dan later mee aan de slag om er leuke dingen van te maken. 🙂
  Maarre Ikan-mas, ik wil eigenlijk lente! 😉

 4. Wij ook Truus en de zwanen zijn terug dus wie weet komen er mooie zwanen pulletjes ook weer duimen maar

 5. Dus ze hebben best veel gedaan. Ik kan me voorstellen dat ze dan hartstikke moe waren.

 6. Dat was vast een geweldige week Ikan-mas. 🙂
  Nu het paardrijweekend nog?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s