Wel of niet

                                                                    Schrik

Imgp2325 Au mijn hoofd nee he " pot ver mompel . je hoofd bloed jochie dan maar even naar de Eerste Hulp Post van het Z M C .

Gelukig het viel mee het was weer de oude wond van 6 maanden terug ook toen had hij zijn hoofd gestoten op het werk .

Imgp2784 En moest hij met de werkmeester mee naar het zieken huis voor controle en naar de Dermatoloog DR Folkers het durde best lang voor de boel weer dicht was .

Ja als diabetes patient weet je dat wonden en wondjes langzaam genezen het moet wel wenen dat dit juist jou over komt .

Imgp3039 Het is belangrijk dat het ook goed word gecontroleerd de wondjes maar goed dat dit nu net vlak voor de vakantie gebeurt.

Heel vervelend allemaal dus maar extra voor zichtig zijn met opstaan en uit kijken bij het bukken zo dat je weer niet je hooft stoot.

Imgp3041  Niks vertellen bij thuis komst ik regel het zelf wel ! maar ja je moet het als ouders toch weten anders sta je bij de dokter met je mond vol tanden.

En dan ga je zondag voor een week op Vakantie daar moeten ze het toch ook weten dat je voorzichtig moet zijn met je hoofd ?

Imgp3043De koffer staat al klaar en je hebt er zin in een week weg van je ouders en je huis je hond en vogels worden wel goed verzorgd.

Je word weg gebracht 210 KM heen en gehaald 210 Km terug voor je ouders een flinke rit op een dag heen en terug 420 Km .

Imgp3045 Je was even bang geweest wel of niet door gaan van je vakantie met je nieuwe hoofd wond maar je kan gewoon heen hoor .

Regen en regen op de heen weg natte honden op schoot en warme lumper om bij te komenna de 1ste stop 2 de stop het regend nog steeds ba .

Bijna 10.00 uur we gaan naar de manege drinken koffie en vullen de lijst in met nood nummers Mob:en nemen afscheid tot zaterdag .

Ik zie onderweg weer van alles spelende Hazen, huppelende Reeen,kivieten die proberen Imgp3046 een Reiger weg te jagen bij hun nest.grote roofvogels op palen in de weide .

Daar waar de boer zijn land heeft om geploegd staat het vol met diverse Meeuwen soorten en op de grasweilanden staat het vol met op het ene Kivieten en de anderen Kouwtjes langs de A 28

Imgp3044 Het weer blijft slecht en we zijn blij dat we thuis zijn Diana belt ze staan bij de boot het wachten is op de overtocht naar Marokko alles oke .

5 reacties

  1. Plato

    Ik denk dat het tegenwoordig niet meer zo’n groot probleem is. In elk geval niet zoals vroeger. Maar het hoeft ook niet, als je een beetje verstandig de pil neemt.

  2. er was toen en nu ook het condoom ? maar als een vrouw niet vruchtbaar is door medische problemen krijgen ze geen pil zitten ze in een medische molen .

  3. Tegenwoordig is het niet meer zo’n schande om een tienermoeder te zijn. Gelukkig is het met Annie goed afgelopen, getrouwd en moeder van twee zonen. 🙂

  4. Hoe is het nu met de hoofdwond, inmiddels over?
    En hebben de vakantiegangers het leuk in Marokko?

  5. Hopelijk gaat het goed met het paardrijden Ikan-mas. Ik hoop dat ze veel plezier hebben op de manege.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s