de kinderen

                                                          de Achterblijvers .

Imgp30626 UUR de auto stopt voor de deur Diana bezorgd de kranten we gaan wandelen tot straks we komen nog even dag zeggen hoor.

Morgen ochtend vertrekken ze naar Marokko onze kinderen en kleinkinderen met de auto het zal stil zijn we zullen hun missen .

Imgp3076 Zondag vertrekt ook onze zoon dus hebben we de oppas op Tom en Cavia en Menno en de parkieten wandelen en hokken schoonmaken extra werkjes dus voor Opa en Oma

Ja het is vakantie in Nederland de drukste tijd van het jaar extra loopjes en wandelen met 2 Honden in plaats van 1 Hond

Imgp3043 Jan de Heij heeft ook al gebeld of de Fax het wel goed doet en hij geen telefoon nummer heeft van de Telegraaf ?

Kan leuk worden wij werken niet voor de krant meer dus weet ik het niet moeten ze Alkmaar of Amsterdam bellen voor inlichtingen .

Imgp3035 Tom is na het eten naar buiten gelopen de boef .hopelijk blijft het droog ,Zondag was hij weer nachtje binnen de boef ,hij dacht ook Oma blijft zo lang weg .

Tom had twee pakjes uit de doos gehaald en de bak met brokjes leeg gegeten Maandag mocht hij naar buiten en Dinsdag krijgt hij binnen weer eten anders komen er te veel katten op het erf mee eten .

Imgp3070 Woensdag kom ik wat later en roep Tom Tommie en hup daar is hij weer lekker eten en kroelen met Oma en Cavia krijgt hooi komkomer en sla en paprika en vers water

Tom krijgt ook een bakje water buiten voor als hij dorst krijgt en wat knabbels voor als ik weg ga ook buiten en binnen staan ook knabbels voor het geval hij binnen blijft .

Imgp3044 Menno wandeld 2 keer met snuitje en 2 keer zonder als het rusig is dan trekt hij niet zo erg hij is zo sterk dat hij Oma om ver kan trekken .

Maar hij is braaf hij zit en ligt op comando alleen blaffen ze erg als ze vreemden honden zien of fietsers op de stoep.

4 reacties

  1. Plato

    En nu Ikan? Wat gaat er verder gebeuren?

  2. op een brief wachten van de verzekering zo dat er actie kan worden onder nomen voor beide hond tegen kat of zo ten slote heeft de kat Banjer op zijn erf aangevallenen heeft Menno zijn erf beschermd tegen de indringer

  3. Ik hoop dat het allemaal in orde komt Ikan-mas. Het blijft lastig als honden- en kattenliefhebbers met elkaar overhoop liggen.

  4. Voor ons is het vakantie. Voor de dieren gaat het leven gewoon door. Je hebt het er hartstikke druk mee, Yvonne. Houd jij ook een beetje vakantie? De boog kan niet altijd gespannen zijn hè?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s