Baasjes op vakantie

                                          en de Vakantie van hun Huisdieren.

Imgp3032 Menno logeerd bij Opa en Oma al voor de tweede keer om dat zijn baasje op vakantie is en Banjer vind het maar zo zo het bed delen met Menno.

De Parkieten verzorgen Oma en Opa samen en Tom de Kater past op het huis van zijn baasjes en op de Cavia Oma komt elke dag bij hun.

Imgp3033 Vers eten en drinken geven en het hok verschonen en de kattenbak elke dag dus een extra loopje en even kroelen natuurlijk .

Vier weken is bijna een Katten leven lang en Cavia went ook al weer het is ook voor Cavia niet de eerste keer dat Oma oplet .

Imgp3159 Vandaag kom ik met Banjer en Tom maakt meteen een hoger rug tegen hem wat moet die Hond hier ik zeg kom maar Tom en het is weer goed .

Banjer is groot gebracht met 3 Poesen in ons huis hij is dus lief voor de Poes in het huis maar ja de Cavia is wat anders waf waf ik wil die Muis?

Imgp3157  Buurman van het blauwe huis vroeg al waar is Tom. buiten ik kom elke dag ze verzorgen Cavia fluit ook al weer als hij mij hoort in de keuken .

De kat een tinnentje voer en knabbels en water binnen en buiten en dan groente uit de koeling voor cavia dan kan Tom onder tussen lekker eten en verzorg ik de Cavia

Imgp3037Zondag gaan Smijling en ik samen dan kan hij de Cavia vast houden terwijl ik het hok schoon maak dan gaan Menno en Banjer niet mee.

Stel de voor dat Cavia op de grond loopt denk niet dat de honden dan rustig blijven met dat diertje voor hun neus??

Ik heb al twee stappels een met post en een reclame op de taffel liggen wat komt er dan een hoop binnen he ?Cavia en Tom waren in hun sas met ons bezoekje .

Vandaag is Banjer Jarig hij is 12 jaar geworden hiep hiep hoera voor Banjer dat hij nog lang bij ons mag blijven mijn ventje .

6 reacties

 1. Plato

  Dat is toch stom…om je door je hoogbejaarde moeder de wet te laten voorschrijven. Ze hadden gewoon lekker moeten doen wat ze wilden. Nu blijft hij alleen. Stom, stom, stom.

 2. ja echt he

 3. Wat mensen elkaar niet aan kunnen doen.

 4. Die man zit onder de plak van z’n moeder. Arme man…

 5. Hallo Ikan-mas, bij ons logeert mijn moeder drie weken in ons huis voor de poezen. 🙂
  Fijn dat je zo goed voor deze dieren zorgt. Al had ik niet anders verwacht van zo’n grote dierenvriend als jij. 🙂
  Gefeliciteerd met Banjer! 🙂

 6. Hee Banjer, gefeliciteerd kerel. Een mooie leeftijd. Nog vele jaren gewenst en een stevig aaitje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s