Loslopende honden

                                                                    Overlast.

Hondenverbod_1068033hHet komt elke zomer weer tevoorschijn los lopende Honden , bijtende Honden en Poesen die de tuintjes vol poepen.

Honden eigenaren die Honden belasing betalen en voor elke tweede Hond het dubbelen terwijl de Poes van de buren je tuin bevuild.

De Vogel nestjes uit halen en in hun krolse tijd ook nog eens de buurt wakker houden snachts met hun gegil op straat.

Het zal wel altijd een JA-NEE strijd blijven tussen Honden eigenaren en Katten liefhebbers Honden betalen belasting en moeten aangelijnd voor de verkeers veiligheid.

Terwijl poesen ook de straat en het versveiligheid in gevaar brengen ze schieten ook zo maar tussen stil staande auto"s de weg over.

En wie betaald de schade een Hond die op straat is heeft meestal een eigenaar bij zich of is aangelijnd, Katten zijn vaak nog niet gechipt dus eigenaars onvindbaar?Loslopenden_honden

En dan komt er nog bij de Honden eigenaar moet de uitwerpselen op ruimen terwijl de Katten overal hun uitwerpselen laten rond zwerven

Een buurtgenote werd laatst in haar dijbeen gebeten door een Chin Chiwa zo"n klein hondje waarna er wat over en weer werd gezegt gelukig viel het mee maar vast zo"n hondje ook  dat wilde de eigenaarese niet .

Paar dagen daar na werd haar Hond gebeten door een Tsi-Tjoe zegt ook weer een andere eigenaarese je moet je hond ook los laten .

Je weet het toch wel van je zelf en van je hond dat ze aangelijnd horen mijn honden zijn ook al zo vaak gebeten door Honden en door Katten aan gevallen.

En ik heb mijn Hondje ook niet los loop liever 2 straten om lopen dan een Honden gevecht .of om ruzie te verkomen .

En dan de uitdagers mensen die niet na denken over het gevaar .van een Honden beet de infecties die daar kunnen ontstaan .

Of de uitslaande Katten poten berg je maar ga een Tetanus injectie halen bij de huisarts of het M C Z bij de     E H B O Post.

7 reacties

 1. Plato

  Nee, ze zijn zeker niet vergeten. Maar zo gaat het vaak wel, zeker als de nabestaanden naar een andere plaats verhuizen. Maar de echte vriendschap zit toch in je hart nog steeds? Ja toch?

 2. Helaas zal het vaak zo gaan Ikan-mas maar ik denk ook dat, ook al wordt een graf niet(meer) mooi bijgehouden, dat niet persé wil zeggen dat er niet meer aan de overledene gedacht wordt…

 3. zeker weten .

 4. Maar mijn katten zijn echte buitenkatten. Hoe houd ik die dan thuis? Een kat is echt geen hond hoor? En waarom moet alles ondergeschikt aan de mens gemaakt worden. Nee, ik blijf er bij. Katten zijn vrije dieren en dat moeten ze vooral blijven. Een hond wil niet eens vrij. Die wil graag bij een baasje.

 5. ikan-mas

  nu je hebt het vast niet gelezen tom en minnie hebben erg heimwee naar hun verzorger ze willen in een bench mee verhuizen hebben ze verteld .met lange lijnen en tuigjes compleet met voer en waterbakjes .heerlijk ouderwets knuffelen .groetjes van een overbezorgde ikan-mas

 6. Yvonne, ik kom vrijdag thuis en dan ga ik ze heerlijk verwennen. Ondertussen worden ze goed verzorgd door Th. Enne… ze horen in Wormerveer hoor. Ik ga wat vaker thuis komen. Ik had het trouwens wel gelezen 🙂

 7. Tja Ikan-mas, dit probleem zal altijd blijven bestaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s