Kater

Elvis_met_boom                                                                        Rode Kater.

Wat is er toch met onze buurt Poesen en Katers ze sluipen maar achter Banjer aan geven hem klapjes op zijn neusje

.En hij kijkt verbaast naar het hek of gat in de heg van wat was dat gisteren een die hem aanviel van uit de tuin van buuf Loek .

Dubbel_roodDaarna stond ik even met Diana te praten die de krant bezorgden komt er ook een Kat bij Banjer zitten het is toch echt een Hond .

Zondag ochtend na de eerste ochtend wandeling weer een Kat achter hem aan van af het school plein kijken wat Banjer doet en dan weg lopen snel.

Image0020jpgHet is wel lachen hoor om die Poesen ze halen echt de vreemste grappen uit zo tijdens onze wandelingen lopen mee of gluren uit een bosje .

Bij thuis komst gaan we lekker koffie drinken Banjer naast mij op de bank zegt het baasje zie je niks in de Vlinderstruik.

Ga_meeJa Mussen op en neer vliegen , nee een Kat .EEN KAT .nee waar dan en hij loopt naar de keuken pakt een kopje water .

Zie je hem nu Nee daar daar op die tak midden in de Vlinderstruik verscholen , en ja hoor ik zie hem een Rode KATER met Witte bef.

Imgp2153_2  Vlak voor mijn neus wacht ik jaag hem weg met de zwabber op steel loop ik op de struik af om de Poes te verjagen het duurt nog wat voor die Kat is verdwenen .

Over het tuinscherm in de tuin van Lucienne zij is nu zo gek op de Poesen van de over buren die dan ook dankbaar gebruik maken van haar  tuin als toilet.

Imgp2217Banjer die ook naar buiten kwam om te helpen de Kater te verjagen stond onder de Vlinderstruiken blafte weg weg jij.

Maar ja zo"n klein ventje kan toch niet in de struiken klimmen en dat weten die Katten heel goed ,maar we beschermen wel de Vogels in onze tuin op ons erf dus geen Kat .

Imgp2566 Willen rust en ja jammer Katten horen aan een lijn of ren in hun eigen tuin en niet bij de buren overlast veroorzaken

Zo als Moortje en Miesje van de flat in de voortuinen straks worden ze weer aan gereden zijn de eigenaren in paniek . maar ik wil ze niet in de tuin .

5 reacties

 1. plato

  Slechte zaak. Dat valt me tegen van Parteon.

 2. Een hele foute actie van Parteon! Gelukkig konden ze nog veel diertjes redden.

 3. Ik vind: alle tuinen zijn van de katten. De mens mag ze even lenen van die katten maar dan moeten ze niet mopperen. Zoals je weet zijn de katten koningen der schepping en jullie mensen zeuren teveel. Honden moeten helemaal hun mond houden. Pas maar op, wij hebben veel scherpere nagels. Gheghegheghe.

  Hatelijke / gluiperige groeten

  Tom en Min Kat.

 4. ikan-mas

  Gelukig zijn Min en Tom wel vriend en vriendin die slaan hun pootjes niet uit naar mij Banjer.maar ik had wel bijna 3 keer een bloedneus door anderen buur katten . komen jullie mij maar helpen ben ik ook eens sterk groetjes Bammetje

 5. Het valt me wel op hoe brutaal de katten zijn die bij jullie in de buurt wonen Ikan-mas. Ik gooi altijd water naar vreemde (buurt)katten. Onze tuin is van Kitty en Nickie. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s