Oma”s

                                                       Opa"s.

Verliefd Verloofd Getrouwd zo gaat het meestal als twee jonge mensen verkering hebben en het wel zien zitten om samen verder door het leven te gaan.

Ze gaan samen wonen en zijn gelukig een super paar mooi en geniaal ze houden van elkaar en al gouw is het we worden nu een paar.

Jamer vlak voor het huwelijk overlijd de Vader van de bruid ze zegt Moe ik wil niet meer ik mis mijn Pa, als antwoord krijgt ze van haar Ma.

Je hebt je woord al gegeven en je Pa komt nooit meer tot leven ook al trouw je nu niet het leven gaat door dus trouw nu maar gewoon.

Het huwelijk word gesloten in de maand Mei na vijftien maanden wat zijn ze blij komt er een Baby bij en d"r Moe zegt ik ben dubbel blij.

De kinderen van mijn dochter zijn belangrijker dan die van onze zoon en schoondochter wat ben ik blij dat de baby geboren is .

Na vier maanden zegt ze tegen dochter lief Je hebt ook nog schoonouders die vinden het ook leuk als je bij hun op bezoek komt met hun eerste kleinkind.

Oppassen dat deden de vriendinen en de oma hulp was er genoeg voor het jonge gezinnetje naar het baby buro ging Oma mee nooit kwam het in de gedachten er is nog een Oma .

Wat heel gewoon is Dochters trekken nu eenmaal naar hun Moeder toe als ze zelf een baby hebben voor raad en daad.

Na een Jaar kwam de tweede kleine ter wereld het gezinnetje was compleet tot Moeder zei ik hou niet meer van jou en scheide wilden.

Ze probeerde het nog om er wat van te maken samen maar het lukte niet en werd de scheiding door gezet jammer het was zo’n lief stel..

Moeder kreeg de twee kinderen toe gewezen en de Vader trok al snel in bij een nieuwe partner na zes maanden kwam er weer contact tussen schoonouders en schoondochter en de kinderen .

Het was goed met Verjaardagen de Paas en ST Nic en Kerst waren zij er ook of anders om tot er meer kleinkinderen kwamen en de tijd en aandacht moest worden verdeeld .

Tussen zeven kleinkinderen en hun ouders en de famillie het ging jaren goed zeker 17 jaar toen werden Opa en Oma ziek en kregen brokken .

Iedereen is nu al wat groter de Opa en de Oma"s ouder komen op jaren en nu is er het verwijt jullie bellen steeds af en komen niet .

Als er ziekte en zeerte is kan je niet komen hoe graag je ook wil hoe veel pijn het ook kost dat je afzeggen moet

Er is geen ruzie en geen strijd er is gewoon niet genoeg kracht om ver te lopen of te fietsen de vraag blijft open waarom zoeken klein kinderen dan niet een keertje hun grootouders op

Er is overal tijd voor uitgaan disco vrienden en vriendinnen fam bezoek ????? pijn zal het altijd doen bij beiden zo bloed een fam band dood .

6 reacties

 1. plato

  Tja, het blijft kennelijk een groot probleem. Ik denk toch dat het met name aan de baasjes zelf ligt. Veel baasje dragen hun agressie op het dier over. Denk ik.

 2. Dat zijn 10 goede regels Ikan-mas. Jammer (maar logisch) dat je bang geworden bent, jij als grote dierenliefhebster.

 3. c.

  ik begrijp heel goed wat je doormaakt ikben door n hond van 5jr aangevallen hij had net te eten gekregen, die ik pas had terwijl andere met hem stoeiden en hun niets deed.zelf zorgde ik voor structuur, was ik lief voor hem en ging veel met hem wandelen. ik krijg nog n operatie .en andere honden ?daar blijf ik op afstand en,heeel voorzichtig,de angst blijft jammer genoeg.als je geen achtergrond weet blijft t moeilijk honden stammen toch af van wolven , dus oppassen!

 4. Herkenbaar. Ik heb mijn dochter ook al weer een hele tijd niet gezien. Ze hebben het allemaal te druk met zichzelf. De band met de familie is tegenwoordig veel dunner dan vroeger. En dat is best balen af en toe.

 5. ikan-mas

  zeker weten voor al als je via Hyves bericht krijgt je kan wel ziek zijn maar dan toch komen op verjaar visite . op je eigen verjaardag al 17 jaar lang gedaan en nu door ziekte en zeerte verhindert krijg je zo”n verwijt .jammer dat er zo weinig begrip is van uit de Zuid naar de Noord .lijkt korea wel

 6. Die dingen gebeuren helaas Ikan-mas.
  Jammer dat er dan verwijten vallen.
  Er zijn nog zoveel manieren om contact met elkaar te houden, anders dan elkaar te bezoeken. Dat weet jij als geen ander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s