Verjaardagen

1944_2009                                                                65 Jaar .

Hoera hoera hiepe hiep ze word 65 ze berijkt de AOW leeftijd eindelijk tijd voor zich zelf rust wat zal ze blij zijn niet meer werken bij haar baas.

Oke ze leefde al een tijdje stil niet dat ze een pre pensioen heeft nee gewoon lekkker samen met haar echtgenoot genieten.

Van de dagelijkse dingen hun hondje de kinderen en kleinkinderen die op bezoek komen het tuintje en de vogeltjes.

Ze luisteren naar de radio en en kijken samen sport Voetbal Tenis Zwemmen Atlethiek Wielrennen en Biljarten ze hebben het druk op hun manier .

Alles lijkt wel langzamer te gaan ze gebruiken meer tijd om dingen af te maken laat maar zitten dat kan morgen ook nog wel .

We hebben al te veel gedaan vandaag ff  rusten hoor morgen is er nog een dag had Diana nog wat vanochtend toen ze de krant  bracht.

Christa heeft nog niet gebeld zou er wat zijn straks maar effe bellen kijken of ze al op schieten met hun huisje gedachten gaan van hier naar daar .

Ik ga al vast koken voor je verjaardag wat wil je eten Gele rijst en Opor met gebakken kip Seroendeng en kroepoek er bij of ?

Op mijn Geboortedag begint de Ramadan zullen de kinderen dan wel komen en blijven ze dan wel eten eerst maar ff vragen !

De eerste verjaardags kaarten komen al binnen nou Mama er zijn er minder dan anders hoor ik vind het al genoeg al die mooie kaarten .

Veel mensen hebben een kaartje gestuurd of een mail Jenny belde uit de U S A Marget en Ingrid en Margrit uit Duitsland Lenie uit Wassenaar Henk uit Stamproy .

De een dacht ze word 67 de ander 62 en het was toch echt 65 dit jaar en anders dan anders Christa gewond kan niet komen Ba geen vervoer en Diana Ramadan

Smijling en Menno waren er al om 10.30 we hebben lekker gebrunscht samen en gewandeld en wat gesnoept mijn gedachten gaan terug .

20 Jaar word ze vandaag geboren op de dag dat ik ook geboren ben onze eerste kleinkind Dominique heb haar een kaartje gestuurd zoals elk jaar.

Het was een vreemde verjaardag zo dit jaar de eerste AOW is ontvangen hoe rijk kan je .je nu denken .hopelijk word het de volgende keer een fijne dag .Als 18 + .

6 reacties

 1. Mooi stukje Yvonne, samen de verantwoordlijkheid dragen voor een nieuw leven is enorm belangrijk

 2. plato

  Helemaal met Marlies eens. En dat hebben jullie dus goed gedaan…die verantwoordelijkheid dragen.

 3. mooie wow.
  kinderen, de grootste verantwoordelijkheid in je leven.

 4. Een mooi verhaal over verantwoordelijkheid Ikan-mas. Die van ouders voor hun kind(eren). 🙂

 5. Ben je 65 geworden Ikan-mas? Alsnog van Harte Gefeliciteerd dan. 🙂
  Dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten! 🙂

 6. Yvonne, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Vijf en Zestig jaar. Een prachtige leeftijd. Dit weekeinde ben ik in Wormerveer en dan kom ik je zelf feliciteren. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s