De Hout

                                                                   Het bos .

Imgp3486 Het is zo fijn om even terug te zijn in de Hout de zon scheen en het was behaaglijk,veel Imgp3487vrolijke gezichten blij genietend van de natuur.

Het voetpad lag vol met gevallen bladeren en beuken nootjes de Herten en de Lama"s lagen heerlijk in de schaduw van de bomen op hun weide,

Imgp3500 Kalfjes lagen bij elkaar en de Hangbuik Zwijntjes liepen vrolijk rond de Imgp3490_3Kalkoenen waren er diversen kleuren en de geiten kwamen op je af voor een hapje .

Maar zoals bij elke kinderboerderij stond ook hier bij de ingangs poort een bord de Dieren niet voeren .ze kunnen ziek worden van verkeerd voedsel.

Imgp3488 Er waren ook mooie Kippen maar we kwamen ook voor de voorlichting van         Imgp3489        Dikke Prik de  Egeltjes opvang en hun voorlichting .

Er was genoeg materiaal en je kon ook een mooi Egelhuisje kopen of de bouw tekening mee krijgen om zelf er een te bouwen .

Imgp3492 Binnen in de stal liep er een Egeltje in een afgesloten staletje rond waar ook een Egelhuisje in stond na dat we daar heerlijk hebben rond gekeken gingen we weer opImgp3495  weg naar de auto met Chaufeur.

We hadden al veel rond gewandeld en wilde wel even uit rusten voor we weer an de volgende wandeling begonnen .

Maar we komen terug om de boerderij en het bos verder te verkennen .Imgp3491

6 reacties

  1. Een lastig probleem Ikan-mas. Een juiste aanpak is niet altijd even makkelijk denk ik. Het zal vast niet meevallen om leerkracht te zijn tegenwoordig.

  2. nee Truus dat geloof ik ook niet. Ik heb op diversen scholen les gehad en onze kinderen zijn ook verschillende scholen geweest.ik heb op diversen scholen in comisies mee geholpen en veel gezien en gehoord . maar vaak is het kind wat geplaagd word de dupe .waar twee kijfen zijn er ook twee die ??gehoord moeten worden .

  3. Willem

    Gelukkig is er de laatste tijd wel meer aandacht voor dit onderwerp. Veel op school over praten en pesters zich bewust laten worden van het effect van daden, dat helpt wel, denk ik.

  4. Wim op deze school wil men alleen positive kritiek .

  5. Een mooie kinderboerderij Ikan-mas. 🙂

  6. Jeugd sentiment Truus maar ook echt heel mooi met zon echt bos er om heen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s