Oppassen

                                                                Dilema .

Imgp3034De Poesen wat moet ik er toch mee aan als ik een weekend weg ben of met vakantie ja dat is lastig als je geen kinderen hebt in de buurt wonen .

En je niet afhankelijk wil worden van je buren of kennisen voor een paar dagen zal het nog gaan maar voor een langen tijd dat word moeilijk hoor.

Imgp3062 Ja moeilijk en de winter komt er aan en de Poesen kunnen ook niet dag en nacht buiten blijven dan verwilderen ze.

De mevrouw die ze altijd verzorgd is al een dagje ouder en ziet erg tegen de winter op ,waarom koop je geen bench voor ze .

Imgp3032 Kan je ze mee nemen in de auto en twee Katten tuigjes zijn ze gewoon altijd bij je en kan je ze zelf verzorgen , nee dat wil ik niet .

En de Mevr kan dat niet in de winter ik denk toch maar aan een Katten luikje met chip kunnen ze toch naar binnen en buiten .

Honden_pootjes Hoe wil je dan eten geven als je er weer een paar dagen niet thuis bent dan koop ik een voedsel silo en waterkan .

Ja ja dat kan ook al zie ik bezwaren en zet er vraag tekens bij ? als je huis dieren hebt ,heb je ook je verantwoordelijkheid

Sneeuwval_in_de_avond Mensen kunnen nog zo lief en aardig zijn maar er moet wat gebeuren en je bent er niet in de buurt vergeef je het je zelf nooit .

Dieren hebben ook hun knuffel behoeften en verzorging als ze zich verwaarloods voelen gaan ze op zoek naar een beter huis met verzorging

Imgp3101 Ik bied geen hulp aan ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is als je op een ander zijn of haar huisdier past  en verzorgd

Ik heb zelf al vaak op gepast op Konijnen, Poesen, Honden ,Vogels , Duiven, Ratten ,Cavia"s, Goudvis ,nee het was even op mijn tanden bijten en heb niks van hulp aangeboden .

Imgp3337 Voor Honden heb je nog een uitlaat service en voor Poesen een Katten bak Service die de bak verschoond maar eten en drinken en slaap plek en liefde verwacht het huisdier van zijn of haar eigenaars .

Oppasen doe ik niet meer op dieren van een ander hooguit op Tom en Cavia en Konijn en natuurlijk elke dag op Menno het is genoeg geweest .

6 reacties

  1. Helemaal eens. Weg met die auto’s. De stoep moet weer voor de voetgangers zijn. Laat ze hier ook maar parkeergarages bouwen.

  2. dat lijkt nergens op en dat moet aangepakt worden..

  3. De stoep en het gras zijn niet voor auto’s. Zeker niet als het voor langer dan even is.

  4. Ja Ikan-mas. Dat probleem gaan wij (’s zomers) ook krijgen als mijn moeder niet meer op onze katten kan/wil passen.

  5. Wij namen onze Herders en Katten en het Vogeltje altijd mee op vakantie. koste wat extra. maar ze waren toch bij ons

  6. Plato

    Mijn katten zijn anders heel zachtaardige wezens en lopen altijd keurig weg als ze een hond zien. Ze houden van rust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s