WOW Overdragen

                                                   Oververtellen .

Hoi Jan tijdje niet gezien kom je niet meer naar de gym nee ik ben bezig met fietsen ik heb een nieuwe fiets met electra motor.

Ja gaaf ding ik wil er ook wel een kopen zijn ze duur of valt het mee ja hangt er van af de mijne was prijzig maar ze zijn er in diversen prijsklassen.

Ja ik had laadst een aanrijding gehad wel niet mijn schuld maar mijn brommertje ligt in de prak meid ik heb nog een paar dagen in het ZMC gelegen .

Er stond nog een stukje in de krant over de aanrijding heb jij het niet gelezen nee,eh  ja wel maar wist niet dat jij het was .

Je zal wel geschrokken zijn ja zeker en je zoon ja die kwam snel bij me kijken hoe het ging en krijg je nog schade vergoed van de anderen bestuurder dan .

Hoe gaat het met je Lat relatie alles nog naar wens? nu je weet hoe Marie is he haar vriendinen en haar gezin gaan voor Jan .

Ja ja het is een lieve vrouw maar anders dan ik maar goed ik heb een fiets vriendin nu we gaan samen fietsen gezellig voor je .

Ja alleen is ook maar alleen ja je hebt gelijk ik heb mijn man gelukig nog maar jullie hebben al zo lang  een Lat relatie

Vier weken later was de fiets vriendin verdwenen en Marie terug oververtellen hier is het nog zo en op het eind heel anders

6 reacties

 1. Zolang aardhommels geen kloothommels worden mogen ze van mij blijven 🙂 Leuk logje, Yvonne.

 2. Plato

  Eerlijk gezegd weet ik niet zeker of ik het goed begrijp. Over Jan, Marie, de fiets en het oververtellen. Ik heb toch al twee bakken koffie op.

 3. Mooi Yvonne, goed overdragen verhaal!
  Mooi gedaan!

  Lieve groeten Melody

 4. even uitleg dan Jan en Marie hadden een Latrelatie.maar Marie gaat steeds met haar vriendinnen opstap zonder Jan
  die wel de dure vakantie”s betaald
  neemt hij na lang na denken een fiets vriendin die bedondert hem .en komt Marie weer in het beeld als vriendin Jan was er stuk van en ik als toehoorster ook vooral om dat ik Jan en Marie goed kan. en de fiets dame maar en keer sprak.

 5. Arme Jan, het zit hem niet mee Ikan-mas.

 6. Plato

  Aha, ik snap. Best ingewikkeld hoor. Jan kan maar beter een leukere vriendin kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s