Leuk of Link

                                                      Vriend of Vriendin .

Haar beste vriendin is een man leuk of link je zal maar een meisje zijn met jongen als vriend inplaats van een meisje als vriendin.

Je zal ze horen in de omgeving moet je die twee weer zien ze zijn altijd samen vriendschap tussen mannen en vrouwen.

De een zegt dat kan niet en de anderen het kan absoluut wel vriendschap tussen een man en een vrouw volgens de ja zeggers.

Er word vaak gesugereerd dat er tussen hetrosexuele mannen en vrouwen altijd een sexuele spaning kan ontstaan wat de vriendschap in de weg staat.

Men vergeet dat de vriend of vriendin mischien geen uitstraling kan hebben en het gewoon om vriendshap gaat samen wandelen of fietsen praten

Als er twee mannen of twee vrouwen op vakantie gaan is dat toch ook niet met een "n stel homo:s of lesbo’s zijn het toch ook gewoon vrienden.

Tergelijk bewijzen genoeg mannen en vrouwen dat het wel kan.en zijn de grenzen van de vriendschap duidelijk ze zijn maatjes en meer niet.

Vrouwen hebben net als mannen vaak een speciale vriend of vriendin waar mee ze bijna alles kunnen bespreken en dat kan net zo goed een man -vrouw als vrouw – man vriendschap zijn.

Om dat het een gemengde vriendschap is hoeft het nog geen vriend of vriendin met een beetje meer te zijn maar een spontane vriendschap .

De grootste angst van partners is dat hun geliefde uit eindelijk toch verliefd word op de goede vriend en ze samen in een bed belanden

Er kan ook sprake zijn van vreemd gaan zonder seks dat noemt men dan emotionele ontrouw dan deel je niet   elkaars lichaam maar elkaars geest .

Dan bespreek je de intimiteiten niet met je partner maar met de vriend of vriendin zaken waarvan de partner dan niks weet.

Wat voor haar of hem als veraad kan voelen ,vrouwen verwerken emotie"s door praten en mannen door wat te gaan doen .

9 reacties

 1. Dus wat moeten we nou geloven van die verhalen? Visserslatijn is toch niet te vertrouwen? Ik ga nooit meer vissen want anders geloof je mij ook niet eens meer. Terwijl ik toch een eerlijk Plaatje ben die al menigmaal snoeken van vier meter lang heeft gevangen. Ik houd al op, ik houd al op.

 2. ja je wil het niet weten de krant stond de laatste weken vol over van alles en nog wat . heb je niet gelezen zeker roerige weken in Zaanstreek-Waterland zullen we maar zeggen .

 3. Ik ben nu in Wormerveer maar ik vind het hier superrustig 🙂

 4. Plato

  Tja Ikan, daar zeg je me wat. Ik denk ook dat het moet kunnen, maar jaloezie zit in een klein hoekje. Ik ben daar ook niet vrij van al vecht ik daar tegen. Laten er nu eens tientallen mensen hier komen lezen en zeggen wat ze hier van vinden.

 5. hoi plato ik denk dat wat ik schrijf niet intersand genoeg is . om te lezen altijd maar weer over de liefde voor de dieren en mensen om mij heen .

 6. Plato

  Schrijf eens een sprookje dan. Korte zinnetjes als: er was eens…. die gaan er altijd in.

 7. ik heb mijn eigen stijl leuk of niet leuk .en probeer het zo goed mogelijk neer te zetten op het log.

 8. Het zou eigenlijk gewoon moeten kunnen Ikan-mas. Ik denk dat de meeste mensen toch wel jaloers zouden zijn/worden en/of bang zijn dat het toch meer wordt dan gewoon vriendschap.

 9. ja maar na vriendschap groeit er pas verliefdheid en dan pas houden van.je kan zelf dan al voelen of het goed of fout is in onze leefstijl .past het niet houden van twee mannen of twee vrouwen .maar je mag wel van veel mensen in het algemeen houden .wat een puzzel he .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s