oud 2009

Afbeelding_035                                                                 Nieuw 2010

Oud en Nieuw vieren het verlaten van 2009 en het ingaan van 2010 we doen nog wat laadste boodschappen terwijl Pa het beslag klaar maakt.

Op het marktplein heerst en gezellige drukte de vraag word veel gesteld wat doen julie vanavond komen de kinderen of gaan jullie daar heen.

Nee we blijven thuis we hebben huisdieren dan kan je niet zomaar weg op ouwejaars avond al kunnen onze honden wel tegen het knallen.

Afbeelding_031 a en de kinderen hebben ook allemaal huisdieren Honden en Katten die kunnen ook niet altijd weg om te komen .

Maar Diana en de kinderen en haar echtgenoot komen de jongens gaan dan vuurwerk afsteken gezellig even samen zijn.

Wij gaan dan kijken naar de vuurpotten en de vuurspugers de vuurpijlen en de mat natuurlijk ja die hoort er bij de jongens zijn opgewonden.

Opa heeft oliebollen gebakken met Smijling de Honden zijn al vroeg uit gelaten we eten vroeg en drinken koffie met een olliebol en suiker.

Afbeelding_024 We kijken TV naar Anrde Rieu zijn show van uit Wenen mooie muziek en kleurrijke dansen buiten is het windstil en er ligt en laagje sneeuw.

Mooi voor straks als het 24.00 uur is ,beter dan wind en regen zoals ook wel eens is gebeurt als de kinderen binnen komen gaan de Honden uit hun dak van blijdschap.

Diana maakt de hapjes voor de kinderen en ons klaar Opa zorgde voor het drinken en Smijling en ikke passen op de Honden

Barend beld om 12.05 Slamat Taun Baru Gelukig nieuwjaar Omi en vraagt naar het vuurwerk of het nog druk is met het knallen het is gezellig zo en rustig.

Afbeelding_028 Even bij kletsen met Mohamed buiten knallen Nordin en Ramsi Samira en Diana de buurtjes brengen de beste wensen.

De jongste blijft dit jaar voor het eerst wakker en is op zo rond 2 uur in de nacht ze gaan naar huis en brengen ze Smijling en Menno even terug

4 reacties

 1. Tjee, Ikan-mas, wat een narigheid allemaal! 😦
  Je hebt het duidelijk uitgelegd.
  Hopelijk lukt het haar om van het leven te blijven genieten.

 2. Ik krijg het er benauwd van. Zoveel medische ellende op een rijtje. Hopelijk kan de specialist wat doen aan die pijnen. Want dat moet je niet dagelijks op je bordje hebben. Dat houd je niet vol.

 3. Dat klinkt heel gezellig Ikan-mas. 🙂
  Wij waren bij mijn schoonmoeder in Amsterdam met Oud en Nieuw. Vuurwerk kijken vanaf 1 hoog. De (volle) maan scheen door een gat in de wolken, zo mooi! 🙂

 4. Plato

  Jullie hebben wel genoten zo he? Gelukkig geen ongelukken met vuurwerk. Zo gevaarlijk. En iedereen gezellig bij elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s