Pieter en Jellie

                                                        Berichtje per telefoon .

Imgp3285 Telefoon pieter vonnie ik lig op de Hart bewaking van het Z M C de Heel in Zaandam  kan jij Ria even mailen Ja meisie gaat niet goed met mij .

Ik moet stoppen de Dokter komt er aan ik meld me nog na een paar uur met Pieter kan je Ria even bellen ik wil even met haar praten .

Ik ben verbaast al weer Pieter aan de telefoon heeft hij alleen mijn nummer dan bij zich hij geeft een telefoon nummer door .

En bel Ria in Wychen ze schrikt als ik het vertel dat Pieter is op genomen elke dag mailen we wel of zijn met elkaar in contact per MSN.

De eerste vraag is dan ook bij ons en hoe is het dan nu met Jellie de vrouw van Pieter en de Poes wie zorgt er nu voor haar .

De kinderen ik heb de auto zien staan Ria zal bellen maar het nr klopt niet ik zeg bel de afdeling dan maar Pieter wil je spreken .

Ik geef haar het adres Z M C de Heel   Koningin Juliana Plein 58 1502 D V te Zaandam Zaanstad 075 6502911 de portier van het ziekenhuis en na het gesprek zijn we nog even op M S N.

We spreken nog even over de situatie van Pieter en Jellie en hoe moet het verder de kinderen zorgen nu voor hun Moeder maar voor hoe lang .

Cid_4a84fcd3516349f491a5076ac0a49d1 Na een paar dagen belt pieter weer ik ben gedoterd in de V U Amsterdam en heb 2 Tia"s gehad ze gaan Jellie naar de Acht Staten brengen .

Pieter is boos verdrietig ze nemen Jellie van mij af ik wil naar huis ik kan niet zonder haar Pieter is wat verward hier door het is te veel op eens .

Woensdag ochtend gaat Jellie weg gebracht door haar dochter het huisje verlaten ze huild ze wil niet weg uit haar vertrouwde omgeving .

Woensdag nacht is Jellie in haar slaap overleden ik ben verslagen net als Ria en Ann en Coby het is zo"n fijn stel .

Ik zal Jellie missen met haar vrolijkheid ons praatje altijd even de honden knuffelen . Pieter Sterkte en veel liefs  je buurt vrouw  ikan-mas

Gisteren op msn Ria wilde weten hoe het met Pieter gaat of ik nog wat heb gehood t "s al 21,45 ik zeg bel hem op het is al zo laat zegt Ria.

Ze belt toch wil weten waneer Jellie word begraven wacht je even ze komt terug op msn  het gaat slecht met Pieter . Hij is niet meer aan spreek baar.

Zaterdagochtend spreken we Wim de zoon van Anne hou je moeder in de gaten het gaat slecht met Pieter twee uur later bel ik Anne

Kaarsjevoorjou_2Meid zegt ze Pieter is vanacht overleden ik wist het in mijn hart al heb een slechte nacht gehad moest steeds aan Pieter en Jellie denken .

Hopelijk zijn ze nu weer gelukig samen ze wilden zo graag bij elkaar blijven en niet naar een verzorgings tehuis.

Advertenties

11 reacties

 1. Heel mooie herfstlog. Prachtige foto’s.

  Ik wist niet eens dat het lieveheersbeestje een bladluis melkt. Ik dacht… die eet gewoon blaadjes 🙂

 2. Ik ben weer helemaal bijgelezen Ikan-mas. Mooi stukjes met foto’s over de natuur en de egel en een akelig verhaal over een nare man met een busje.

 3. Plato

  Verdorie nog an toe. Dat wist ik niet. Hadden ze dan Jellie niet even in de familie kunnen opnemen? Hoe is het met Pieter? Weet hij het al? Ik hoop dat hij HIER nog overheen komt.

  Ik ben tot op het bot geschokt, Yvonne.

 4. naar verhaal… sterkte…

 5. Ja vrezelijk Jellie is maar een dag van huis gewest . ze heeft Pieter vast ook heel erg gemist en gezocht op haar manier .in een zo voor haar vreemde omgeving

 6. De kinderen vonden het beter zo heb ik gehoord vind dit heel erg het was zo”n fijn en lief stel . goede vrienden .

 7. Nou, die kinderen vonden het beter zo? Met deze afloop? Ik denk dat ze een heel grote fout hebben gemaakt door hun moeder tegen haar wil te verplaatsen. Het is toch bekend dat je dat niet met ouderen moet doen?
  Helaas is het nu niet meer terug te draaien.

  Wanneer wordt Jellie begraven, Yvonne? Op MSN kreeg ik je niet online.

 8. Ten eerste mijn medeleven, en wat een verdrietig verhaal. Tja de kinderen beslissen dan ineens wat goed is voor de ouders? Ik denk eerder dat het HUN beter uitkwam want het is toch lastig om al die kostbare tijd in die oudjes te stoppen.
  Heel veel sterkte voor pieter wat zal die man een verdriet hebben.

 9. annelies

  Ja yvonne je zal wel fijne buurtjes gaan missen, heel veel sterkte,
  liefs annelies

 10. Begrijp ik dat goed Ikan-mas? Zijn ze nu allebei overleden??? Wat erg toch. 😦
  Als er een hemel is zijn ze nu vast weer bij elkaar. Ja toch!
  Gecondoleerd met het verlies Ikan-mas.

 11. Plato je reactie word niet op prijs gesteld door mijn mail groep. er waren zels reactie”s die vroegen of ik je reatie niet kon verwijderen . ik heb gereageerd dat jij ook een goede huis vriend bent van Jellie en Pieter net als ik . en je het goed bedoelde . en ik je verdrietige reactie laat staan .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s