Alimentatie

1_love                                                    Betalen betalen ……. .

Wat leuk Hans kwam zijn Meisje kennis laten maken bij zijn ouders ja hij kreeg nu de leeftijd voor een vaste vriendin .

Zo maakte de fam hun opwachting het was een zo op het eerste gezicht een leuke vlote meid en goed lach"sen de verliefdheid sloeg toe in de pan .

Al snel ginggen ze samen wonen en kwamen de planen op taffel om te gaan trouwen wat door bijde ouders werd toe gejuigd.

Er werd een datum geprikt in Julie en de voorbereidingen gingen aan de gang de zusters en broers begonen jeugd sentiment op te zoeken en jeugd foto"s .

Om op het huwelijks feest voordrachten te kunen voordragen de bijde moeder werden gevraagd me tegaan bij het uit zoeken van de bruidskleding

Het werd een groots feest met alls er op en aan wat duurde tot in de kleine uurtjes famillie en vrienden van bijde kanten waren getuigen en vierdenhet feest samen .

Baby_s Met grote blijdschap verkondigd het jonge stel na vijf maanden we zijn zwanger en werd er de baby kamer klaar gemaakt.

Terwijlde Moeder en schoonmoeder baby kleertjes naaide groeide de baby goed het was een spontane bevaling van een zoontje Marcel.

Het jonge gezin genoot en de bijde grootmoeders ook de kleine groei goed na tien maanden was de schoondochter weer zwanger .

GirlEn deze keer na anderhalf jaar werd er een meisje geboren ze hadden een konings wens nu een zoontje en baby dochtertje Rianne.

Toen het zoontje twee jaar was ging het jonge stel plots scheiden de echtgenote hield niet meer van haar echtgenoot

De afspraken die ze maakte leken goed de vader had een (goed) loon en kon makleijk 500 gulden betalen voor zijn twee kinderen aan alimentatie

Niet wetend dat ze bijde misschien ooit nog weer een nieuwe liefde tegen zouden komen en op nieuw in het huwelijk zouden treden.

En dan een zo hoog  bedrag wel eens problemen konden veroorzaken in het nieuwe huwelijk want nu moet je voor twee betalen .

Kinderen uit het eerste huwelijk en de kinderen voort komend in het tweede huwelijk . Grootouders mogen dan nog blij zijn als het contact blijft

Geburtstags_kind Tussen de gescheide ouders en hun kleinkinderen zo dat de famillie band toch niet helemaal word verscheurd het is voor geen van de parteien  een goed einden .

3 reacties

  1. Ik vind dat hele alimentatie gedoe belachelijk, Als ze van elkaar afgaan moeten ze ook de consequenties maar nemen en niet elkaar na jaren nog claimen om te betalen. Ik vind dat er te veel vrouwen zijn die daar grondig misbruik van maken , want vaak hebben ze al een nieuwe partner en mag de ex nog steeds betalen. Belachelik dus.

  2. Ik vind het moeilijk, degene die de kinderen opvoedt heeft toch de kosten en het blijven de kinderen van de biologische vader. Maar wat Peet zegt klopt ook.
    Een scheiding, zeker met kinderen, is nooit leuk. 😦

  3. Ik heb ook jaren betaald voor de kinderen. Niet meer dan logisch. Nu niet meer gelukkig. Want betalen aan iemand die je met de nek nog niet aankijkt, is heel erg triestig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s