goed of niet goed

                                                     Kan het verkeerd zijn dan !

Vragen vragen branden in het hoofd prakiseren was het nu goed of was het nu fout wat was er toch verkeerd gegaan er kwam geen antwoord op.

Er was toch gewoon geantwoord op de vraag wat moet er nu kliken 1x of 2 x , nee was het antwoord eerst lezen wat er staat en dan pas klikken .

Oke maar dat vraag ik niet wat moet ik doen ja gewoon lezen wat er staat dan gaat het van zelf de ene PC is de anderen niet .

Aan elke nieuwe moet je wennen staan andere programma"s op moet je anders klikken 2 x of 1 x of slepen het lijkt zo makelijk even op de PC geduld moet je hebben .

Dan komt het woord acaunt voor bij dan moet je betalen dan heb je schuld nee dan ben je lid van Chello en hebt daar een acount.

Het woord haalde van alles naar boven maar niet dat wat er bedoeld werd een acount bij chello maar schuld bij de verzekering of de belasting.

Het was om er moe van te worden ze hadden een acount bij chello en bij hotmail en bij gmail maar als je nooit met een acount op de PC werkt tja.

De rest van de week bleeft het maar door gaan niemand wilde het uit leggen ze wilde niet eens meer op die stome PC het werd haar toch niet gegund.

Allemaal geheimzinig gedoe nieuwe woorden die ze niet eens snapte en wat moest ze er mee ze had het al druk genoeg .

Koken boodschappen de kindern verzorgen en de huishouding niemand die een hand uitstak ze had geen tijd voor dat geouwehoer op die PC .

Van haar kon dat ding zo de vulnis bak in ze had er tenslotten niet om gevraagd om zo’n kado ze ging met een pruillip op de bank zitten als een kleine kleuter

Niemand begreep haar toch ze deed het nooit maar dan ook nooit goed in de ogen van haar famillie ,alles maar dan ook alles deed ze fout .

5 reacties

 1. Plato

  Ik was alleen in de Hout toen het stadion van AZ er stond. Is dat nu weg? Hebben ze er iets moois van gemaakt? Dan ga ik daar ook eens kijken.

 2. ikan mas

  De Hout bestaat al meer dan 60 jaar en A Z heeft een mooi nieuw stadion. de hout in Haarlem en in Alkmaar hebben voor mij mooie herineringen . dus ga eens kijken .

 3. Oef, dat is een hard logje. En nu? Snapt ze de nieuwe pc een beetje?

 4. Mensen kunnen hard zijn Ikan-mas. Dat blijkt maar weer uit je verhaaltje.
  Soms snap ik ook niets van die stomme PC. Ben altijd maar blij als ie doet wat ik wil want als ie het niet doet, HELP! 😉

 5. we nee Hij wil niet lezen en het onderste uit de kan weten . maar zij kan alleen maar schrijven floddertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s