Banjer verteld

                                                    Freek en Menno .

Maandag ochtend onze tweede wandeling om 11uur smorgens we gaan meteen even een condelance kaart op de post doen .

We lopen over de stoep naar het eind van de straat bijna aan de Zaan waar de brieven bus staat vrouwtje kijkt nog even in welke kant de kaart moet en weg is het .

Dan lopen we terug achter het huis van Ina en Peter staat op het restant ijs een Reiger te vissen vrouwtje maakt nog effe snel een foto.

En dan gaan we terug en wie komt er aan Sylvia het vrouwtje van Joeb ze praten even over het overlijden van werderzijdse vrienden .

En het slechte begin van 2010 met al de overledene we blaffen wat naar hier en daar en dan zien ze de Hond va het Krommenierpad er aan komen .

We lopen maar door dag dag en in de andere oog hoek op de Tulp straat ziet vrouwtje Freek met zijn baas.ze staan voor de school.

En dan in een flits is Freek er en valt hij Menno aan Wat schtrikt vrouwtje ze schreeuwt het uit van angst nee niet weer een honden gevecht .

Ze grijpt in het wilde weg naar Freek om dat ze niet wil dat de honden elkaar bijten en er gewonden vallen ze weet de riem te pakken en onder tussen loop ik weg ontsnap uit de halsband.

Het staatje tussen mijn beentjes ga ik op de hoek van de Hyachint straat staan wachten tot het gevecht is afgelopen .

Gelukig komt Diana net langs op haar fiets op weg naar de Toermelijn voor de school opvang van tussen de middag .

Ze pakt de riem van Freek uit haar Moeders handen en zegt schreeuw niet zo en probeert Menno tot rust te manen onder tussen is de buurman zijn hond komen halen .

Diana tot haar moeder redt je het ik moet naar school en rustig nu Banjer weer aan de lijn en vrouwtje gaat huilend naar huis met ons .

Menno zijn nagel bloed verder niks te zien van wondjes de buurman komt vragen hoe het gaat erg geschrokken ben tweejaar geleden zo gebeten door een Stafford het kwam allemaal weer boven die angst .

Ik ben erg bang geworden sorry hoor dat ik zo gilden maar het was de angst gewoon voor de honden .Freek is ook een Parson Russell dus twwe felle reuen .

6 reacties

  1. Ria

    ja,ja, die jackies toch? de mijne speedy is echt een angsthaasje en als er een hond komt wanneer ze het niet wil, onbloot ze de tandjes en hoor je hak hak hak,.vind ik wel jammer

  2. Tja de reuen willen baasje zijn in de natuur leven ze ook niet samen het enigste wat ze een beetje in bedwang houdt is castreren, dan gaat het macho gedrag er meestal een beetje af. Maar niet meer gillen, dat brengt nog meer paniek mee, gewoon rustig blijven en vooral de riem loslaten want anders kan de hond zich niet verdedigen. Meestal loopt het wel los met wat schrammetjes.

  3. Banjer…. rustig nu maar. Het is over. Niet blaffen, maar gewoon rustig adem blijven halen. Maar ja…. je bent zo’n driftkikkertje soms he? 🙂

  4. Plato banjer was stil hoor .Menno blafte naar een mens met capucon.en dat hoorde freek denk ik . maar Banjer was echt heel erg geschrokken dacht vast nee he weer een pitt bull

  5. Oh ja, die angst zit er natuurlijk diep in.

  6. Twee jaar geleden alweer Ikan-mas? Ik kan me je angst voorstellen, ik denk dat je dat nooit meer helemaal kwijt raakt. 😦
    Gelukkig is het deze keer wel goed afgelopen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s